Majoittuminen kisa-alueella

Napapiiri-Jukola 2020

Napapiiri-Jukola 2020 kilpailukeskuksessa voit majoittua kolmella eri tavalla:

Telttailu

Kisakeskuksen alueella voit majoittua teltassa. Telttapaikat ovat kooltaan 10m x 10m, joten yhdelle telttapaikalle mahtuu useampi teltta. Telttapaikkojen varaaminen ja maksaminen tapahtuvat Jukolan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Telttapaikat ovat numeroituja ja ne kannattaa varata hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen Napapiiri-Jukolaan avautuu joulukuussa 2019.  Telttapaikat sijaitsevat Napapiiri-Jukolan kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

 

Järjestäjän pystyttämät puolijoukkueteltat

Telttapaikkojen lisäksi voit majoittua myös 16-hengen puolijoukkueteltassa. Vuokrattavana on yhteensä noin 360 puolijoukkuetelttaa. Puolijoukkueteltat sijaitsevat keskeisellä paikalla kilpailukeskuksen läheisyydessä. Puolijoukkueteltta sopii hyvin seuran tai koko Jukola-viestijoukkueen majoitukseksi. Yhteen telttaan mahtuu majoittumaan 16 henkilöä. Osa puolijoukkueteltoista on varattu ulkomaalaisille joukkueille. Puolijoukkuetelttojen varaamiseen ja maksamiseen liittyvät tarkemmat ohjeet julkaistaan Napapiiri-Jukolan kilpailukutsussa loka-marraskuussa 2019.

 

Matkailuauto ja –vaunupaikat

Alueelle tulee paikkoja matkailuautoille ja –vaunuille. Paikat ovat sähköttömiä. Camping-paikkojen varaaminen ja maksaminen tapahtuvat Jukolan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Napapiiri-Jukolan ilmoittautuminen avautuu joulukuussa 2019.