Kaupallinen majoitus

Majoitus edullisesti Sappeessa

Sappee tarjoaa hyvät majoituspuitteet keskellä Suomen kauneinta luontoa. Majoituskohteita löytyy kahden hengen huoneesta aina 16 hengen mökkiin. Sappee sijaitsee n. 20km:n päässä lähimmistä harjoituskartoista ja tulevasta kisakeskuksesta.

Sappeen majoitustarjous Jukolaan (2019) osallistuville:

– kampanja-alennus 10% normaalihinnoista. Alennus koskee majoituksen vuokrahintaa, lisäpalveluina ostettavista liinavaatteista, loppusiivouksesta tai esim. ulkoporealtaasta ei saa alennusta.

– kampanja-aika 20.8.-15.12.2018 ja 22.4.-20.6.2019

– kampanjatarjous koskee vähintään kahden yön mittaisia majoitusvarauksia.

– kampajakoodi jukola19

– toimitusmaksu lisätään vuokrahintaan, verkkokaupassa 15€ tai myyntipalvelusta 20€.

Koodia jukola19 käyttämällä voit ostaa majoituksen suoraan verkkokaupasta, kampajakoodin syötettyäsi näet kaikki vapaana olevat kohteet, joista saat 10%:n alennuksen. Varauksen voit myös myyntipalvelumme kautta.

Verkkokauppaan pääset tästä linkistä: VERKKOKAUPPA

Lisätietoja ja varaukset:

Sappeen myyntipalvelu
arkisin 9-16
0207559975 tai 0207559970
majoitus@sappee.fi

 

Apila-hotelli – keskellä kauneinta harjumaisemaa

Apila-hotelli – keskellä kauneinta harjumaisemaa

Apila hotelli sijaitsee Kangasalla, 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Apilaan mahtuu majoittumaan isompikin porukka 1-4 henkilön perustasoisiin huoneisiin. Kaikkiin huoneisiimme on mahdollista sijoittaa lisävuode. Meiltä löytyy myös paikkoja matkailuautoille. Kuntosalin käyttö, kävelysauvojen ja frisbeegolf –välineiden lainaus on asiakkaillemme ilmaista. Apilalla on oma ranta ja kunnan ylläpitämä hiekkaranta sijaitsee 100 metrin päässä. Vesijärvisalin Ruokatori tarjoaa runsaan, urheilijalle soveltuvan terveellisen ja maittavan aamiaisen. Apilassa vältyt myös paikoitusongelmilta; oma suuri parkkialue on asiakkaillemme ilmainen. Vierailun Apilassa kruunaavat upeat maisemat sekä ystävällinen ja joustava henkilökunta.

Tutustu lisää Apilaan ja palveluihimme: www.kuntoutumiskeskusapila.fi/apila-hotelli

Huonevaraukset ja lisätiedot: merja.pullinen@kk-apila.fi, puh. 03 2716 279

Apila tarjoaa yöpymisestä aamiaisella 15 % alennuksen (koodi: suunnistajat2019).

Lautsian Kartano

Lautsian kartano on lomakeskus Hauholla. Lautsia on  Tampere -Lahti tien varrella ja kisakeskukseen on matkaa 28 km. Lautsiasta löytyy monen tasoisia majoitusvaihtoehtoja, hotelli-, hostellihuoneita, asuntoauto-  sekä telttapaikkoja.

Lautsia on upeissa järvimaisemissa, missä on mahdollisuus saunoa rantasaunassa ja käydä uimassa. Lautsiasta löytyy useita saunoja, allasosasto sekä kuntosali. Ulkoilla voi lyhyellä luontopolulla tai käydä järvellä soutelemassa, kanootilla tai polkuveneellä. Alueella on mahdollisuus myös kokeilla frisbee-golfia tai rantalentopalloa. Lautsiassa  on tarjolla erilaisia hyvinvointi palveluita, esimerkiksi jäsenkorjausta tai hierontaa.

Katso lisää:

www.lautsia.fi

varaukset: myynti@lautsia.fi

tai p. 050-3661671, varauksen yhteydessä pyydämme mainitsemaan Jukolan viesti.

Honkaniemi

Kangasalan Reservinaliupseerien monipuolinen rantamajoituspaikka Honkaniemi varattavissa Kangasala Jukolan harjoitteluun ja Kangasala Jukolan 2019 aikaiseen majoitukseen. Kysy Jukola-tarjousta! Lisätiedot oheisesta linkistä:

https://www.reservilaisliitto.fi/kangasalanreservilaiset/honkaniemi

Majoitusta Kaivannossa Jukolan ajaksi

Tampereen Pyrintö järjestää majoitusta entisessä Kaivannon sairaalassa noin 6km päässä kilpailukeskuksesta.

Majoitusvaraus ja lisätiedot

Aholaidan lammastila

Lisätietoa: https://aholaidantila.fi/maatilamatkailu/