Uinuuko sisälläsi mestariselostaja, joka herättää eloon niin urheilutapahtuman kuin säärintaman? Osallistu Ylen Karaokekarnevaaliin Jukolan viestissä

Miten selostaisit Lasse Virenin legendaarisen kaatumisen Münchenin olympialaisissa? Entä naisleijonien dramaattiset käänteet kotikisojen MM-finaalissa?

Miten sujuu sään ennustaminen matalapaineineen ja ukkosmyrskyineen?

Kaikkea tätä pääsee kokeilemaan Yle Urheilun ja aluetoimitusten Karaokekarnevaalissa. Urheiluselostamista tai sään ennustamista voi kokeilla yksin, kaverin kanssa tai Ylen kanavilta tutun selostajan tai asiantuntijan kanssa.

Karaokekarnevaali kiertää kesän aikana viidellä paikkakunnalla urheilutapahtumien yhteydessä ja kiertue huipentuu Helsingin Kansalaistorille Pointti – utelias kaupunkifestivaali -tapahtumaan. Siellä julkistetaan myös yleisön valitsemat kesän parhaat selostus- ja sääkaraokesuoritukset. Yleisöäänestyksen voittaja pääsee myös talvella osallistumaan Urheilustudion lähetyksen tekoon.

 

Karaokekarnevaali on Jukolan viestissä avoinna lauantaina 15.6. klo 11-21. Mukana ovat mm. talven Urheilustudio -lähetyksistä tutut Sami Jauhojärvi ja Sanna-Leena Perunka.