Jukola-sovelluksesta löydät tärkeimmät tiedot Kangasala-Jukolasta

Kangasala-Jukolan virallinen mobiilisovellus on nyt ladattavissa Google Playsta ja App Storesta. Sovellukseen on koottu tärkeimmät tiedot tapahtumasta ja se on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Jukola-sovelluksesta löytyvät muun muassa kilpailuohjeet, kilpailukeskuskartat ja tapahtuman koko ohjelma, sekä sovelluksesta pystyy hakemaan telttapaikkojen ja kilpailukeskuksen päätoimintojen sijaintia. Myös bussien aikataulut sekä kisaravintoloiden aukioloajat ruokalistoineen ovat sen kautta helposti saatavilla.

Tapahtumatietojen lisäksi sovelluksella voi seurata kilpailun etenemistä sekä kärjen että omien suosikkijoukkueiden osalta. Tulosvalikosta löytyvät myös lähtölistat ja suora linkki online-tulospalveluun.

Sovellukseen päivittyvät myös Kangasala-Jukolan nettisivujen uutiset.

 

Kuva: Antti Harkko