Kangasalan kaikkien aikojen suunnistuskausi käynnistynyt: iltarasteilta kokemusta Jukolaan

Aktiivinen suunnistuskesä tarjoaa Kangasalla mahdollisuuksia kaikenikäisille ja -tasoisille metsässä liikkumisen ystäville.

Aikuisille iltarastit ovat oiva paikka kokeilla suunnistusta. Lumet olivat sulaneet vasta etelärinteiltä, kun Kangasalla jo järjestettiin ensimmäiset iltarastit. Pikkolan koululta suunnisti maaliskuun toiseksi viimeisenä maanantaina kaksisataa innokasta kauden avaajaa.

Iltarasteilla metsään pääsee omaan tahtiin, ja valittavana on useita eri ratavaihtoehtoja. Tampereen iltarastit kiertävät Tampereen ja ympäryskuntien maastoissa maaliskuulta aina lokakuun lopulle saakka.

Kangasala SK järjestää kauden aikana iltarastit kymmenen kertaa. Seuraavan kerran Kangasalla suunnistetaan Kyötikkälästä 29. huhtikuuta. Koko iltarastisarjan kalenteri, tapahtumapaikat ja kellonajat löytyvät osoitteesta www.iltarastit.com.

Kangasalla ja naapurikunnissa suunnistetaan myös muita iltarasteja. Kaikki kauden tapahtumat löytyvät kootusti sivustolta www.rastilippu.fi.