Urheilu Mehiläinen Jukolan osuusisännäksi ja kenttäsairaalan rakentajaksi

Urheilu Mehiläinen – urheiluvammojen ennaltaehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen asiantuntija – on solminut kumppanuuden Kangasala Jukola –organisaation kanssa. Urheilu Mehiläinen lähtee mukaan Jukolan viestin osuusisännäksi ja kenttäsairaalan rakentajaksi.

Urheilu Mehiläinen osallistuu Kangasala-Jukolan ensiaputoimintaan toimittamalla laitteita, tarvikkeita ja hoitohenkilökuntaa tapahtumaan. Kenttäsairaalan rakennus vaatii huippuluokan terveydenhuollon osaamista ja resursseja toimia poikkeuksellisissa olosuhteissa, joten Kangasala-Jukolan järjestäjäorganisaatio on onnekas saadessaan Urheilu Mehiläisen yhteistyökumppanikseen.

Mehiläinen toimi osuusisäntänä myös Joensuu-Jukolassa, joten yhteistyö Jukola-toimijoiden kanssa on jo ennestään tuttua.

– Joensuun Jukola oli meille hieno kokemus sekä tapahtumana kuin myös mahdollisuutena tuoda esille Mehiläisen palveluita. Siksi olemme mukana myös tänä vuonna, Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaava johtaja Ove Uljas kertoo.

Kenttätoiminnan ja osuusisännyyden lisäksi Urheilu Mehiläisen joukoilta löytyy suunnistusintoa, sillä Urheilu Mehiläinen aikoo osallistua omilla joukkueilla sekä Jukolan että Venlojen viestiin. Urheilu Mehiläisen joukkueet muodostetaan omasta henkilökunnasta ja yhteistyökumppaneista.

On tärkeää, että urheilijat saavat vammoihinsa ja vaivoihinsa nopean ja osaavan avun sekä kilpailukentällä että urheilijan arjessa.

– Haluamme olla mukana tukemassa suunnistajien kokonaisvaltaista terveyttä. Osuusisännyys on meille tähän erinomainen mahdollisuus, Uljas pohtii.

 

Kuva: Sami Tuori