Jukolan Viestin ruokapalvelut uudistuvat – Nyt haetaan vauhtia palveluun ja monipuolista valikoimaa

Kangasalla ensi kesänä 15.-16.6.2019 järjestettävä Jukolan Viesti on yhdistänyt voimansa tamperelaisen tapahtumaruokapalveluiden tuottamiseen erikoistuneen Nordic Gourmet Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on luoda alueella monipuoliset ruokapalvelut ja parantaa palveluiden laatua ja kisavieraiden asiakaskokemusta.

Nordic Gourmet Oy rakentaa tapahtuma-alueelle perinteiseen kotiruokaan keskittyvän pääruokaravintolan ja puurobaarin sekä ruokarekoista ja Pop-Up -ravintoloista koostuvan Street Food -ruokakylän, joiden tarjonnasta löytyvät maistuvat kisaeväät niin kilpailijoille kuin katsojille. Lisäksi alueelta löytyy VIP -ruokaravintola, jossa kutsuvieraille tarjoillaan buffet -tyyliin ruoka ja kahvit.

“Haluamme olla kehittämässä Jukolan Viestin ruokapalveluita ja tarjota kävijöille hyvää ja maukasta ruokaa ilman pitkiä jonoja”, toteaa Nordic Gourmet Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Helistö.

Pääruokaravintolan lounasruoka ja puurobaari ovat suunniteltu siten, että jonotusajat pysyvät ruuhkahuippujenkin aikana mahdollisimman lyhyinä. Street Food -ruokakylässä on tarjolla laaja valikoima kisaeväitä maistuvista salaateista, kotimaisista kanaherkuista ja gourmet hodareista aina raikkaisiin pitaleipiin, artesaaniburgereihin, kalaruokiin ja perinteiseen grillimakkaraan. Tarjonnassa ollaan pyritty huomioimaan myös erikoisruokavaliot. Kaikki Street Food -ruokakylän ruokakonseptit julkistetaan kevään 2019 aikana Jukolan Viestin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Jukolan viestin ravintolavaliokunnan ammattilaiset sekä talkoolaiset vastaavat talkoolaisten ravintolasta sekä yhteistyöstä Nordic Gourmet Oy:n kanssa.

”Jukolan organisaatio lähtee innokkaasti kokeilemaan uutta toimintamallia Jukolan kisatapahtuman ravintolatoimintojen järjestämiseksi. Kymmenien tuhansien kisaajien, katselijoiden sekä vip-vieraiden ravintolapalveluiden tuottaminen on haasteellista Jukolan Viestissä, tähän palveluun on haluttu panostaa täysin uudella konseptilla. Yhteistyökumppanin kanssa on hiottu toimintamallia talven aikana ja innokkaasti odotamme Streed Food- ruokakylää sekä perinteistä kotiruokaravintolaa puurobaareineen nousevaksi Jukolan Viestin kisa-alueelle”, toteaa ravintolavaliokunnan päällikkö Hannakaisa Haanpää.

Nordic Gourmet lyhyesti:

Nordic Gourmet on suurtapahtumien ja festivaalien ruokapalveluiden tuottamiseen erikoistunut tamperelainen yritys, jolla on kokemusta alalta jo yli 15 vuoden ajalta. Nordic Gourmet tuottaa vuosittain ruokapalveluja yli 60 tapahtumassa ja työllistää kesäsesongin aikana yli 100 henkilöä.