Lasten hyväksi Jukolaan -blogi: Onko edessä Kesäyön valssi vai farssi?

Tämän blogin takaa löytyy kirjava joukko itsensähaastajia. Tavallisia kansalaisia, maratoonareita, perheenäitejä, sunnuntaisuunnistajia, konttorirottia, nuoria ja iäkkäämpiä. Yhtä kaikki kuitenkin haasteita pelkäämättömiä heittäytyjiä, joita liikuttaa yksi vahva tavoite: kerätä mahdollisimman iso potti Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle, joka varustaa Taysin alueelle rakennettavaa uutta lasten ja nuorten sairaalaa.

Reippaan joukkueemme mukana treenaa myös hurmaava julkkisjoukkue, joka laittaa itsensä likoon vähintään yhtä ankarasti kuin kaikki muutkin. Molempiin joukkueisiin voit tarkemmin tutustua tästä!

Tuesta tämän homman ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni! Joukkueidemme vahvana selkärankana tässä huimassa projektissa ovat Tampereen Lastenklinikan Tuki ry, Koovee ja Aamulehti, Varala, Kauppi Sports Center, Valmennus- ja testauskeskus Kauppi sekä enenevässä määrin erilaiset lahjoituksin mukaan lähteneet yritykset ja yksityiset henkilöt.

Tämä lujaa vauhtia yhteen hitsautuva sakki on tavannut, harjoitellut ja oppinut niin itsestään kuin toisiltaan tasaisesti koko syksyn ajan. Noin kahden viikon välein on kokoonnuttu eri maastoihin Tampereella ja kotikaupungin liepeillä saaden tasokasta opetusta Kooveen suunnistajaguruilta. On opittu suunnastamaan karttaa, saatu ensikosketus Emit-järjestelmään, aloitettu käyttämään kompassia ja tietysti poukkoiltu ympäri metsiä rastien perässä. Joukkueen taipaleesta kirjoitetaan myös omaa Matkalla Jukolaan -blogia, tervetuloa lukemaan!

Joukkueen henki on positiivinen siitäkin huolimatta, että tavoite tuntuu ainakin osalle porukasta melko kovalta. Kuntoa kohotetaan, rastimerkkejä opiskellaan ja ratoja kolutaan intohimoisesti. Into on kova ja asenne vielä kovempi – mehän tehdään tää!

Onko edessä Kesäyön valssi vai farssi, sitä jäämme odottamaan! Tervetuloa mukaan!

Joukkueen puolesta, Jenni Ruotsalo