Joululahjavinkit: Suunnista Jukolan verkkokauppaan

Jukolan viestin verkkokauppa palvelee ympäri vuoden. Jouluksi verkkokaupasta löytyy niin kovia kuin pehmeitäkin paketteja.

Suunnista kuin mestari

Kangasala-Jukola suosittelee käärimään pakettiin Suunnista kuin mestari -kirjan, jonka on kirjoittanut järjestävän seuran kilpasuunnistaja ja Jukolan 2019 tiedottajana toimiva Outi Hytönen. Kirja alkaa suunnistustaidon perusteista ja päättyy huippusuorituksen tekijöiden kokoamiseen ja omien taitojen koettelemiseen erilaisissa maastoissa maailmalla. Talvi on mitä parhainta aikaa ottaa teoria haltuun!

Jukola-paitoja joka makuun

Verkkokaupasta löytyy Jukolan logolla varustettuja paitoja erivärisistä T-paidoista tyylikkäisiin huppareihin. Tarvitsisiko lahjan saaja urheiluharjoituksiin sopivan teknisen T-paidan, siistiin pikeen pienellä logolla vai ehkä lämpimän hupparin?

Pikkupakettiin narureppu

Jukolan viestin logolla varustettu narureppu kulkee mukavasti pienenä postipakettina lahjan saajalle. Pussiin on mukava pakata varusteet lähtöpaikalle siirtymistä varten tai märät vaatteet harjoituksen jälkeen.

Pikkupakettiin hyviä vaihtoehtoja ovat myös pipot ja uusi, metsäaiheinen panta.

Jukola-saunan tunnelmaa kotiin

Jukola-saunan legendaarista tunnelmaa voi tuoda kotiin vaikkapa Jukola-kiuaskivellä. Saatavilla on myös saunan lämpömittari, laudeliinat ja pyyhkeet.

 

Klikkaa tästä verkkokauppaan ja tutustu koko valikoimaan!