Tampereen Sähkölaitos on Venlojen viestin avausosuuden energinen osuusisäntä

Tampereen Sähkölaitos on solminut Kangasala-Jukolan kanssa molempia puolia innostavan yhteistyösopimuksen.

Venlojen viestin ensimmäisellä osuudella osuusisäntänä toimiva Tampereen Sähkölaitos toimittaa Kangasala-Jukolaan sähköt.

Sähkölaitoksen johtaja Pertti Suuripää ei itse ole sattunut Jukolaan paikan päälle, mutta tapahtuman konsepti on tuttu. Suunnistajista hänellä on positiivinen kuva.

‒ Suunnistajat vaikuttavat aikaansaavalta ja aktiiviselta porukalta, joiden arvomaailma sopii hyvin yhteen omamme kanssa.  Ympäristöystävällisyys on molemmille tärkeää, sanoo Sähkölaitoksen markkinointijohtaja Pertti Suuripää.

Ympäristövaikutusten vähentäminen ja ympäristöstä huolehtiminen ovat keskeisiä kohtia Tampereen Sähkölaitoksen strategiassa. Yrityksen tavoitteena on vähentää kasvihuonepäästöjä huomattavasti EU:n vaatimuksia enemmän.

Ympäristöystävällisen kumppanin lisäksi Tampereen Sähkölaitokselta löytyy orastavaa suunnistusenergiaa. Kangasala SK järjestää henkilökunnalle suunnistuskoulun, josta voi hyvinkin ehtiä kehittyä joukkueellinen Jukola-suunnistajia.

‒ Jukola-projekti voi tuoda porukalle yhteenkuuluvuuden tunnetta. Vaikka suoritus tehdään yksin, se tehdään silti joukkueen eteen ja valmistautua voidaan yhdessä, miettii Suuripää. Aiemmin Sähkölaitoksen henkilökunta on harrastanut yhdessä muun muassa juoksua, pyöräilyä ja pallopelejä, joten pohjakuntoa löytyy.

Tampereen Sähkölaitos oli mukana myös Tampere-Jukolassa 2008. Urheiluhenkeä on pidetty yllä myös sähköistämällä Ratinassa käydyt Ruotsi-ottelut.

‒ Monenlaisissa tapahtumissa olemme olleet mukana, mutta Jukola on silti aivan omanlaisensa. Mielenkiinnolla odotamme, mitä uusi kokemus tuo tullessaan.