Sanser vastaa Jukola-kaupasta Kangasala-Jukolassa

Suomen Sanser Oy ja Kangasala-Jukola ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Sanser vastaa Jukola-kaupan toteutuksesta Kangasala-Jukolassa.

Sanser on 20 vuotta mainos- ja liikelahja-alalla toiminut tamperelainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus myös urheilun saralta erityisesti lajiliitto- ja urheiluseurayhteistyön sekä erilaisten urheilutapahtumien kautta.

Sanserin myyntijohtaja Sami Nieminen näkee Jukola-yhteistyössä molemminpuolisia hyötyjä.

– Jukolan viesti on hieno ja yhteisöllinen suurtapahtuma, joka on varmasti jokaisen suunnistajan tiedossa. Kehittämällä ja tuotteistamalla Jukola-kauppaa voimme edistää tapahtuman markkinointia myös laajemmalle yleisölle, Nieminen toteaa.

Jukola-kaupan ohella Sanser toimii suunnistuksen parissa myös yhteistyössä Suomen Suunnistusliiton kanssa vastaten suunnistusmaajoukkueiden edustusasuista.

– Toimitamme urheiluvaatteita usean eri lajin seuroille ja lajiliitoille. Suunnistuksen näemme potentiaalisena lajina, jossa olisi mahdollisuuksia laajentaa toimintaa ja Jukola-yhteistyö antaa tähän hyvät lähtökohdat, Nieminen summaa.

Virallisia Jukola-tuotteita on jo saatavilla www.jukolakauppa.fi -nettikaupasta, jonka kautta on muun muassa mahdollista räätälöidä omalle Jukola-joukkueelleen suunnistusasut.