Puolustusvoimien ja Jukolan viestin yhteistyö jatkuu Kangasalla

Kangasala SK ja Ilmavoimat ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Puolustusvoimien tukitoimista Kangasala-Jukolassa. Tukitoimien toteutuksesta vastaa Satakunnan lennosto.

Puolustusvoimat vastaa tapahtumassa erityisesti maastorastien tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta sekä puolijoukkuetelttojen pystytyksestä ja purkamisesta. Kilpailukeskukseen pystytetään myös Puolustusvoimien näyttelyalue.

Kangasala-Jukolan varakilpailunjohtaja Ilari Grönholm kertoo olevansa tyytyväinen, että Jukolan viestin ja Puolustusvoimien pitkäaikainen yhteystyö jatkuu myös tulevana kesänä.

– On hienoa, että saamme läheisen Satakunnan lennoston mukaan Kangasala-Jukolan järjestelyihin. Yhteistyö puolustusvoimien kanssa on sujunut erittäin hyvin ja kilpailun tukitoimet tarjoavat myös heille monipuolisen koulutuksellisen kokonaisuuden.

Puolustusvoimien ja Jukolan viestin yhteistyöllä on pitkä historia, joka ulottuu aina tapahtuman ensimmäisiin vuosiin asti. Viimeiset 15 vuotta Puolustusvoimat on ollut Jukolan viestin päätukija, joka osallistuu myös itse viestiin noin 50 joukkueen voimin vuosittain.