Metsästyskaudella voi paukahdella Jukolan harjoitusmaastoissa

Jukolan harjoitusmaastojen käytöstä syksyn 2018 metsästyskaudella on sovittu paikallisten metsästysseurojen kanssa.

13.10. jälkeen viikonloppuisin suunnistavien on oman turvallisuutensa vuoksi hyvä ilmoittaa suunnistusharjoituksestaan Ponsassa ja Rutakorvessa etukäteen tekstiviestillä:

Jos menet suunnistamaan Ponsaan 13.10. alkaen viikonloppuna ennen klo 18, ilmoita metsästysporukalle asiasta tekstiviestillä numeroon 0400345392 (esim. Olemme tulossa suunnistamaan Ponsaan päivämäärä + kellonaika + henkilömäärä).

Jos menet suunnistamaan Rutakorpeen 13.10. alkaen viikonloppuna ennen klo 12, ilmoita metsästysporukalle asiasta tekstiviestillä numeroon 0503815188 (esim. Olemme tulossa suunnistamaan Rutakorpeen päivämäärä + kellonaika + henkilömäärä).

Majaalahden harjoitusmaastossa ei metsästetä lokakuun aikana. Marraskuun tilanne selviää myöhemmin. Kisapirtin maaston tilanteesta tiedotetaan myöhemmin tässä uutisessa. Kaikkien maastojen ajantasaiset tiedot ja avoinna olevat harjoitukset löytyvät Harjoittelu-sivulta.

Yösuunnistusaikaan ei metsästetä missään maastossa!