Kangasala Jukolan toimisto on avattu

Kangasala Jukolan kilpailutoimisto on avattu Kangasalan kaupungin virastotalolle.

Toimisto on syksyn aikana auki kahtena päivänä viikossa, jolloin suunnistuksesta ja Jukolan viestistä kiinnostuneet ovat tervetulleita käymään toimistolla. Jukola-toimistosta on mm. mahdollisuus käydä ostamassa Jukolan harjoituskarttoja.

Toimistolla työskentelee tällä hetkellä pääsihteeri Antti Rantala, joka aloitti työssään 1.8.2018. Työhön liittyy vierailuja monissa paikoissa, joten harjoituskarttojen noudosta toimiston aukioloaikojen ulkopuolella kannattaa soittaa tai viestittää Rantalalle etukäteen. Karttoja voi myös tilata postitse, verkkokauppaan ja harjoitusten tietoihin löydät tästä.

Kangasala Jukolan kilpailutoimisto

Osoite Kuohunharjuntie 9, 1. kerros

p. 040 259 4528 sähköpostiosoite toimisto.2019@jukola.com

Toimisto on toistaiseksi avoinna ke klo 9-12 ja to 12-15, muuten sovittaessa.

Pääsihteeri

Antti Rantala, antti.rantala@jukola.com, p. 041-4343394