Siistein osuusisäntä! Pirkanmaan Jätehuolto allekirjoitti Kangasala Jukola -sopimuksen

Pirkanmaan Jätehuolto vastaa Kangasala Jukolan kierrätyspisteistä, jätteiden kuljetuksesta ja jatkokäsittelystä. Myös WC-toiminnot järjestää Pirkanmaan Jätehuolto.

Yhteistyösopimus Kangasala Jukolan kanssa solmittiin torstaina 14.6. Jo seuraavana päivänä Pirkanmaan Jätehuollon edustajat olivat Lahti-Hollola Jukolan kilpailukeskuksessa tutkimassa, miten asioita on ratkaistu tänä vuonna.

‒ Saamme täältä hyviä ideoita ja vinkkejä ensi vuotta varten. Tänään ollaan tutkittu esimerkiksi sitä, miten kierrätyspisteissä on kuvin opastettu laittamaan eri jätteet oikeisiin laatikoihin, kertoo Pirkanmaan Jätehuollon asiakkuuspäällikkö Virpi Oksala.

Yritys on ollut mukana monissa musiikki- ja urheilutapahtumissa, mutta Jukola-viikonloppu on suurin yhteistyötapahtuma.

‒ Lajitteluun panostetaan. Tehdään yhdessä Jukolasta siisti tapahtuma, Oksala kaavailee.

Oksala ja toimitusjohtaja Harri Kallio allekirjoittivat sopimuksen torstaina Kangasala Jukolan kilpailunjohtaja Harri Virran ja markkinointipäällikkö Asko Vesasen kanssa.

‒ Pirkanmaan Jätehuollon sopimus on Kangasala Jukolan kannalta erittäin tärkeä. Jukola kunnioittaa luontoarvoja, ja toimiva jätehuolto on siisteyden perusta. Tämä sopimus auttaa meitä täyttämään viime vuosina kiristyneet viranomaismääräykset jätehuollon osalta, iloitsee Jukolan markkinointipäällikkö Asko Vesanen.

 

Kuvassa Virpi Oksala, Harri Virta, Harri Kallio ja Asko Vesanen