Kangasalan Apteekki takaa Jukolassa apua haavereihin ja unohtuneisiin lääkkeisiin

Kangasala Jukolan kilpailukeskuksessa kävijöiden käytössä on apteekkipalvelut ensimmäistä kertaa Jukolan historiassa.

‒ Jukolan viesti on Kangasalla tärkeä tapahtuma ja apteekkimme haluaa olla mukana kannustamassa ja tarjoamassa palveluja. Isossa tapahtumassa sattuu niin haavereita kuin äkillisiä sairastumisiakin, jotka ovat apteekin neuvoin ja avuin hoidettavissa. Lisäksi haluamme olla tarjoamassa apuamme, jos vaikkapa säännöllisen lääkityksen lääkkeet ovat unohtuneet tai loppuneet, kertoo Kangasalan Apteekin apteekkari Marja Ritala.

Kangasalan apteekilla on kilpailupaikalla Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean hyväksymä palvelupiste, jossa on myynnissä itsehoitolääkkeitä ja muita tarpeellisia apteekkituotteita, kuten haavanhoitotarvikkeita pienten haavereiden varalle, hyönteiskarkotteita, aurinkosuoja- ja hygieniatuotteita. Palvelupisteen valikoimissa löytyvät myös tavallisimmat itsehoitolääkkeet.

‒ Valikoimaa suunniteltaessa otamme huomioon tapahtuman luonteen ja pyrimme valitsemaan valikoimaan lääkkeitä ja apteekkituotteita, joille uskomme olevan kysyntää. Valikoimasta tulee löytymään lääkkeitä mm. särkyyn ja kuumeeseen, allergiaan, vatsavaivoihin. Pyrimme varautumaan siihen, että meillä on tarjota kilpailijoille lääkkeitä keskeytymättömän lääkehoidon turvaamiseksi, mikäli säännöllisesti käytetyt lääkkeet ovat unohtuneet kotiin. Apteekin palvelupisteelle voi jättää tilauksen tarvittavista reseptilääkkeistä, jotka toimitamme palvelupisteelle noudettavaksi.

 

Apteekin varsinainen toimipiste sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä kilpailupaikalta, joten tarvittaessa puuttuvia lääkkeitä haetaan kilpailupaikalle apteekin omalla autolla.

 

Kangasalan apteekki palvelee jokaisena päivänä torin laidalla osoitteessa​ Keskusaukio 2 36200 Kangasala.

Palvelemme

Ma-pe klo 9-19

La 9-16

Su 11-15

Poikkeusaukiolot löytyvät kotisivuiltamme http://www.kangasalanapteekki.fi

 

Kuva: Antti Harkko