500 päivää Kangasala Jukolaan ‒ kotisivut avattu

Puolentuhatta yötä on jäljellä Kangasalan metsien historian vilkkaimpaan kesäyöhön.

Jukolan kokoisessa tapahtumassa järjestelyt ovat olleet tässä vaiheessa käynnissä jo useamman vuoden. Nyt on päästy kotisivujen avaamisen hetkeen.

Kangasala Jukolan sivuilta löytyvät nyt muun muassa harjoituskieltoalue ja kilpailumaaston vanhat kartat sekä tietoa järjestelypaikkakunnasta Kangasalasta.

Ikimuistoisen kesäyön tekijöiksi etsimme innokkaita yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanit-osiosta löytyy Mediakortti, jossa on esitelty valmiita yhteistyömahdollisuuksia. Kannattaa kuitenkin ottaa rohkeasti yhteyttä, sillä jokaiselle yritykselle on räätälöitävissä omannäköinen kumppanuuspaketti.

Kotisivut täydentyvät vähitellen. Maaliskuussa julkaistaan Kangasala Jukolan ensimmäinen kisalehti. Toukokuun 20. päivä suunnistajat pääsevät tutustumaan Jukolan maastotyyppiin kansallisessa Esi-Jukola-suunnistuskilpailussa Kangasalla. Harjoituspaketit tulevat myyntiin syksyksi 2018.

 

Kohti Kangasala Jukolaa 2019!