Venlojen ja Jukolan viestien muistopalkinnot suomalaista laatua

Venlojen ja Jukolan viestissä palkitaan seitsemän (7) parasta joukkuetta tapahtuman yhteistyökumppaneiden tarjoamilla arvokkailla muistopalkinnoilla. Muistopalkinnot tuovat esille suomalaista laatua ja paikallisia yrityksiä. Muistopalkinnot lahjoittavat yhteistyökumppanit edustavat toiminnallaan ympäristövastuutaan luonnon suojelemiseksi ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Tänä vuonna Venlojen ja Jukolan menestyneimmät palkitaan arvokkailla Lumonite – tuotteilla. Lumoniten tarina sai alkunsa Suomessa, jossa pitkä ja kylmä talvi luovat valaisimille äärimmäiset olosuhteet. Lumonite tuotteisiin kuuluu mm. maailman tehokkain suunnistusvalaisin Leader. Leaderiin ja muihin Lumonite – tuotteisiin voi tutustua Jukolan viestin alueella.

Polar – sykemittarit ovat suomalainen menestystarina, joka tunnetaan ympäri maailmaa markkinoiden laajimmasta tuotemallistosta. Polar – tuotteet auttavat niin aktiivikuntoilijoita kuin huippu-urheilijoita saavuttamaan tavoitteitaan suorituskykynsä parantamisessa. Laadukkaat Polar – tuotepalkinnot jaetaan Venlojen että Jukolan menestyjille.

Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta tarjoten laadukkaita varusteita ja vaatteita 16 myymälässään ympäri Suomen ja verkkokaupassa. Partioaitta tarjoaa Jukolan menestyjille laadukkaat ja suunnistajille tarpeelliset tuotepalkinnot valikoimastaan.

Pajulahti on yksi Suomen Olympic Training Center – statuksella toimivista urheiluopistoista tarjoten huippu-urheilijoille soveltuvat loistavat olosuhteet valmentautumiseen. Pajulahdessa liikkuvat kaikenikäiset vauvoista vaareihin erilaisilla teemalomilla ja leireillä. Pajulahti tarjoaa Jukolan menestyjille laadukkaat treenipaketit.

Oululaisen leipomon rukiiset tuotteet ovat maistuneet suomalaisille jo yli 100 vuotta. Leipomon leivät leivotaan edelleen Suomessa. Nykyisin Fazer Leipomoihin kuuluva Oululainen tarjoaa laajasti erilaisia leipomotuotteita. Jukolan menestyjät pääsevät myös Fazer – tuotteiden makuun.

Lisätietoja:

www.lumonite.com

www.polar.com

www.partioaitta.fi

www.pajulahti.com

www.fazer.fi