Tule mukaan tekemään Lahti–Hollola Jukolaa!

Lahti–Hollola Jukola syntyy talkoilla. Suomen suurimpaan aikuisliikuntatapahtumaan ja samalla maailman arvostetuimpaan suunnistusviestiin tarvitaan noin 1.800 vapaaehtoisen toimitsijan panos.

Talkoolaisten tehtävät ovat monipuolisia, tehtävänsä voi pääsääntöisesti valita itse eikä suurimpaan osaan tehtävistä vaadita suunnistuskokemusta.

– Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa, vakuuttavat kilpailun varajohtaja Esko Saari ja talkooväen koulutuksesta vastaava Heidi Passila kisaorganisaatiosta.

Vapaaehtoisten tehtävät painottuvat kilpailuviikonloppuun, 16.–17.6.2018. Tapahtuman suunnittelusta kiinnostuneille ja ahkerille talkoolaisille on tarjolla sopivia tehtäviä jo hyvissä ajoin ennen kilpailua. Kisakeskuksen rakentamista varten toivotaan edelleen myös tukkilahjoituksia.

Talkoolaiseksi haluava voi ilmoittautua Lahti-Hollola Jukolan tekijäksi tapahtuman verkkosivujen kautta.

Lahti–Hollola Jukola myös järjestää talkoolaiseksi ilmoittautumista koskevia infoja sekä Hollolassa että Lahdessa. Ensimmäiset tilaisuudet ovat edessä elokuussa 2017 ja niistä ilmoitetaan lähemmin Jukolan verkkosivuilla.