Tietopaketti Lahti-Hollola Jukolasta

Lahti-Hollola Jukolaan on enää 4 päivää aikaa ja näillä sivuilla on julkaistu paljon tärkeää tietoa jota kannattaa lukea ennen viikonloppua. Aivan viimeisimpänä sivulle on lisätty käsiohjelma, josta löytyy mielenkiintoinen lukupaketti Jukolan viestin järjestelyistä. Käsiohjelmasta pystyy myös tarkistamaan viikonlopun tapahtumien aikataulun ja tutustumaan mm. juhlalavan esiintyjiin.

Tärkeimmät toimintaohjeet Jukolan viestiin saapuvan kannattaa lukea Näin toimitaan Lahti-Hollola Jukolan viestissä -sivulta. Kilpailijoille suunnatun infon löytää luonnollisesti kilpailuohjeista. Lähtölistasta löytyvät joukkueiden numerot ja juoksujärjestykset.

Liikennekarttojen avulla voi suunnitella sopivat saapumisreitit pysäköintialueille ja kilpailukeskuksen opaskarttojen avulla pystyy suunnistamaan omalle teltta-alueelle sekä kilpailukeskuksen palveluiden äärelle.
Omilta kartoiltaan löytyvät kätevästi myös tuulisuojapaikat sekä majoitusteltta-alueet.

Nettisivuilla voit valmiiksi tutustua myös kisaravintolan tarjontaan tai bongata juoksijapankista itsellesi joukkueen tai joukkueeseesi suunnistajan mikäli sellainen vielä puuttuu.

Seuraa aktiivisesti uutisia Jukola.comissa sekä Jukolan sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Snapchatissä niin pysyt varmasti ajantasalla ja pääset kiinni kisatunnelmaan. Omia Jukola-fiiliksiä voit jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #jukola2018.

Tervetuloa Lahti-Hollola Jukolan viestiin!

 

Teksti: Terhi Sillanpää-Reitti