Jukola-TV

Liksom de senaste åren, kan man även i år följa Lahti-Hollola Jukola internationellt via en web-TV sändning med Linus Hoffman och Viljam Liljeroth som referenter. I sändingen tillhör både Venla-kavlen från kl 13.45 (finsk tid) till 17.20 på lördag 16.6. och Jukolakavlen från  kl 22.45 på lördag 16.6. till 7.20 på söndag 17.6. Hela sändningen kostar 16 euro.

Länk till tv-sändningen

  • Jukola är det mest prominenta årliga orienteringsevenemanget i Finland. Vi strävar efter en ökande popularitet i orientering och vill visa en TV-sänding av mycket bra kvalitet. Vi hoppas att alla svenskar, norskar och andra orienterare har möjlighet att följa Lahti-Hollola Jukola via web-TV, säger Mika Ilomäki, VD för Orienteringsförbundet i Finland.

På fredag den 15 juni ska det börjas med en pre-Jukola sändning kl 18-19 med intervjuer och stämning från tävlingscentrum samt några spekulationer över de favoritlagen och vad vi har att invänta oss framför årets Jukola.

  • Vi vill ge tittarna något nytt från Jukola. Vi har egen intervjuare och egen regissör, så vi kan ge massor mer information i år än tidigare. Med GPS och över 20 kameror får vi en plattform lätt att följa, berättar Mikko Reitti, chef för arenaproduktion.

Att köpa kod-biljett

Vi accepterar Visa-, Visa Electron och Mastercard samt PayPal, APE och Mobile pay. Biljetter kan också betalas via alla de största finska bankerna: Nordea, Osuuspankki, SP, Nooa, POP, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Tapiola Pankki.

Klicka först på köpkärran för att köpa en biljett. Följ sedan instruktionerna. Det är viktigt att ge en fungerande e-postadress för koden skickas dit. Ifall koden inte hamnar på e-posten, kolla även spam-lådan.

Efter att du klickat på beställ-knappen ska du välja betalningssätt. När betalningen är gjord, kommer du automatiskt tillbaka på vår service-sida och din kod och länken till sändingen visas på sidan. Skriv ner koden, för du kan komma tillbaka senare och öppna sändningen då.

En kod kan bara användas på en apparat i gången.