Sähköt tarkastettu – aika myhäillä auringossa!

Jukolan kilpailukeskuksen sähköverkko tarkastettiin 8.5. aamulla ja todettiin hyvin toimivaksi. Sähköverkon pääarkkitehti Risto Anjala on jo toista kertaa rakentamassa Jukolan sähköjä. Edellinen kerta oli Asikkala-Jukolassa 2002 Vesivehmaan lentokentällä. Riston kaverina on toiminut Raimo Kaukiainen, joka 32 Jukolan juoksemisen jälkeen arveli olevan aika tehdä yksi Jukola itsekin ja on tehnyt töitä jo yli 600 tuntia. Aika hyvä voimannäyte 65-sarjalaiselta.
Jukolan onneksi olemme saaneet talkoisiin mukaan hyviä kumppaneita. Lahti Energia Oy on Jukolan osuusisäntä 3.osuudella ja tärkeä yhteistyökumppani sähköverkon rakentamisessa. Yhtiö on osallistunut myös kierrätystalkoisiin ja antanut Jukolan käyttöön mm purettuja kaapeleita ja sähköpylväitä sekä lainannut kalustoa. Ammattitaitoinen apu on ollut tervetullutta.

Katso myös Etelä-Suomen Sanomien uutinen verkkolehdessä 8.5.
https://www.ess.fi/urheilu/Urheilu/art2456615

Keskiviikkoaamun 9.5. epäviralliset lukemat ovat 1533 Venla-joukkuetta ja 1802 Jussi-joukkuetta. Tämä tekee yhteensä 18746 juoksijaa. Päivää on vielä jäljellä…

Kuvassa vasemmalta on LE-Sähköverkko Oy:n rakennuttajapäällikkö Kari Salonen, Risto Anlaja, Inspecta Tarkastus Oy:n tarkastaja Reijo Karppinen, Raimo Kaukiainen ja Ismo Ojala.