Hiihtohuumassa voi ilmoittautua Jukola-talkoisiin

Lahti-Hollola Jukolaan voi Lahden MM-kisojen aikana tutustua ja talkoisiin ilmoittautua pääportin tuntumasta Suomi 100-käytävältä löytyvällä kioskilla. Kioskille ehti käväisemään myös maajoukkuehiihtäjä Sami Jauhojärvi (artikkelikuva).

Raimo Kaukiainen ja Arvo Martikainen puolestaan toivottavat kaikki kiinnostuneet mukaan Lahti-Hollola Jukolan talkoisiin.

Raimo Kaukiainen ja Arvo Martikainen päivystivät Jukolan viestin kioskilla.

Raimo Kaukiainen ja Arvo Martikainen päivystivät Jukolan viestin kioskilla.

Suuren tapahtuman järjestelyissä tarvitaan monenlaista osaamista eikä läheskään kaikissa tehtävissä tarvita kokemusta suunnistuksesta, iloinen mieli ja reipas talkoohenki riittävät.

– Ilmoittautumisia on tullut parikymmentä päivittäin, kokonaismäärästä ei ole tällä hetkellä aivan tarkkaa tietoa, mutta kyllä niitä jo reilusti yli sata on, kertoo Martikainen.

Markkinointipisteellä työskentely itsessään on oivallinen esimerkki talkootyöstä järjestelyjen tässä vaiheessa. Pisteellä päivystää kaksi henkilöä kerrallaan neljän tunnin vuoroissa.

– Kohta kun kilpailu alkaa, ei tässä kioskilla tule käymään ketään, silloin ehtii itsekin vähän kurkistella screeniltä kilpailutapahtumia, tuumii Martikainen hetki ennen naisten 4×5 kilometrin viestin lähtöä.

Terhi Sillanpää-Reitti