Fennia vakuuttaa Jukolan

Lahti-Hollola Jukola on tehnyt osuusisännyyssopimuksen vakuutusyhtiö Fennian kanssa. Fennia on osuusisäntänä Jukolan viestin 5. osuudella. Osana sopimusta Fennia vakuuttaa muun muassa Jukolan käytössä olevaa kalustoa, kuten Puolustusvoimilta vuokrattavat teltat ja kenttäkeittiökalusteet.

Riskienhallinta on merkittävä osa suurtapahtuman suunnittelua. Jukolan 70-vuotisen historian aikana vahingot ovat onneksi rajoittuneet aika pieniin sattumuksiin. Edellisen kerran kun Lahden Suunnistajat -37 järjesti Jukolan vuonna 2002 Asikkalassa, myrskytuuli aiheutti metsätuhoja ja vaati muutoksia etenkin Venlojen viestin ratoihin. Muutokset ehdittiin onneksi tekemään juuri ennen karttojen painamista, joten Jukolalle ei syntynyt taloudellisia tappioita.

Fennia yrittämistä ja elämää varten

Fenniasta Jukola saa luotettavan ja kokeneen kumppanin, joka on asiantuntija niin kotitalouksien kuin yritysten riskienhallinnassa. Fennian toiminnassa on keskeistä paitsi riskien ennakointi ja oikein mitoitettu vakuutusturva, myös arjen sujuvuuden turvaaminen vahingon sattuessa. Vahingosta selviytymisen palveluiden, kuten FenniaHoitajan, avulla varmistetaan nopea hoitoon pääsy vaikkapa maastossa sattuneen kaatumisvahingon jälkeen sekä edesautetaan pikaista toipumista ja paluuta harrastuksen pariin.

Mukaan kokenut joukkue

Osuusisännyyden myötä Fennia on näkyvästi mukana Suomen suurimmassa aikuisten liikuntatapahtumassa ja maailman suurimmassa suunnistusviestissä. Suunnistus on hieno kuntoliikuntalaji ja sopii erinomaisesti työkykyä ylläpitäväksi liikunnaksi. Yhdessä koettu, elämyksien täyteinen haaste ja sen selvittäminen kohottaa kunnon lisäksi myös yhteishenkeä.

Fennia lähtee Jukolan viestiin konsernijohtajansa Antti Kuljukan johdolla. Joukkueessa suunnistavat hänen lisäkseen Petri Hämäläinen, Timo Järvenpää, Kaj-Olof Lindgren, Mika Manninen ja Timo Pietikäinen.

– Kaikki ovat kokeneita Jukolan kävijöitä, joten joukkueelta on lupa odottaa hyvää suoritusta Lahti-Hollolan Jukolassa, toteaa Antti Kuljukka.

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.