Joensuu-Jukola kiittää kilpailijoita, katsojia ja talkooväkeä upeasta tapahtumasta

Kuva: Kare Nupponen. Lahti-Hollola Jukolan kilpailunjohtaja Jorma Aherto vastaanotti Jukolan lipun Joensuu-Jukolan kilpailunjohtaja Arja Makkoselta. 

Ensi vuonna järjestettävä 70. Jukolan viesti kilpaillaan Lahden suunnalla. Lahti-Hollola Jukolan kilpailunjohtaja Jorma Aherto kiittää tämän vuoden Jukolan järjestäjiä hyvin tehdystä työstä ja toivoo, että sama kiva fiilis toistuu myös ensi vuoden Jukolassa. Hän toteaa, että suunnistuksellisesti Joensuu-Jukolan ylöspäin suuntautuneet käyrät kääntyvät alaspäin ja tarjolla on erikokoisia monttuja eikä vihreää väriä puutu kartalta. Aherto suosittelee ottamaan supat haltuun jo hyvissä ajoin ennen kisaviikonloppua. Lahti-Hollola-Jukolan kisajärjestäjät ovat jo ennalta tilanneet pari astetta viileämpää keliä kuin tämän vuoden Jukolassa.