Stora Enson iltarastiviesti Lahdesta kohti Jukolaa

Stora Enso oli jo näyttävästi mukana kevään Lahden MM-hiihdoissa ja kesäkuussa yritys osallistuu metsän suurtapahtumaan Joensuu-Jukolaan, joka järjestetään Enossa 17.- 18.6.2017.  Stora Enso on Jukolassa kisaamassa omalla henkilöstöllä kolmen miesten ja yhden Venla-joukkueen voimalla.

Paikalliset Stora Enso Metsän toimijat halusivat siirtää osan kevään hiihtotapahtuman tunnelmasta juosten pitkin metsiä Enon Harpatinvaaralle. Järjestelyssä hyödynnettiin reitin varteen sijoittuvien paikallisten suunnistusseurojen iltarastitapahtumia, jotta viestiin pääsevät osallistumaan myös muut metsässä liikkuvat.

Iltarastiviesti alkoi 12. huhtikuuta Lahdesta. Matka on edennyt Kouvolan, Luumäen, Joutsenon, Parikkalan ja Kiteen kautta kohti Joensuuta. Viesti jatkuu iltarasteilla 8.6. Kontiolahden Lykynlammen maastossa, ja päättyy Enon Vallisärkän iltarastille 15.6., jossa Stora Enso myös luovuttaa iltarastikiertueen symbolin, Metsän rasteilla mukana -banderollin Jukola organisaation edustajille. Kaikkiaan 11 iltarastia sisältävään viestiin on osallistunut nyt jo yli 1000 suunnistajaa.

Iltarastikiertueella Stora Enso tavoittelee perinteisen suunnistusväen lisäksi metsänomistaja-asiakkaita, yrityksen omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiämme ja kannustaa heitä metsässä liikkumiseen myös vapaa-aikana. Onhan suunnistustaitoa hyvä pitää yllä vaikka marja- ja sienireissujenkin vuoksi. Älykännykän virta voi myös loppua kesken metsäreissun karttaselainta käytettäessä.