Live-tulokset:

Aamullakin riittää lähtijöitä

Viimeiset hapen haukkomiset ennen lähtöä.

Viimeiset hapen haukkomiset ennen lähtöä.

Jukolan yhteislähdössä metsään starttaavat niiden joukkueiden, joiden kuudes osuus ei ole tullut vaihtoon yhteislähtöön mennessä, ankkurit. Uusintalähdössä on siis reilusti yli tuhat juoksijaa, eli lähtöpaikalla on aamullakin melkoinen kuhina. Lisäksi myöhemmin lähtevät vielä mahdolliset aikaisempien osuuksien juoksijat, jotka eivät vielä ole rasteja päässeet etsimään. Joukkueen kokonaisaika, ja näin sijoitus, saadaan laskemalla yhteen jokaisen jäsenen oma suoritusaika.

Opiskelijaporukka Skinnarilasta

Yhteislähdössä metsään säntäävä Olli Kytömäki on Kotkasta kotoisin oleva opiskelija, joka edustaa Jukolassa Amatöörisuunnistajat Skinnarilasta 2 -joukkuetta. Se on Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden muodostama porukka, joka sai kahden Jukola-joukkueen lisäksi edustajia Venlojen viestiin.

Olli Kytämäki oli ennen starttia luottavaisin mielin.

Olli Kytämäki oli ennen starttia luottavaisin mielin.

Rennolla meiningillä metsään

Kytömäki lähtee osuudelleen odottavaisena. “Hyvillä fiiliksillä startataan. Mielenkiinnolla odotan, millaisessa kunnossa metsä on edellisten juoksijoiden jäljiltä. Yhteislähtö on ihan oma juttunsa.”

“Kuulin, että viimeisellä osuudella on 36 rastia, siinä on kyllä jo jonkun verran tekemistä.”

Tavoitteekseen Kytömäki kertoo rastien löytymisen ja maaliin selviytymisen loukkaantumatta. “Ei meillä mitään sijoitustavoitetta ole, kunhan vaan ehjänä maaliin päästäisiin.”

Hyvät festarit

Kytömäki kertoo pitäneensä tämän vuotisesta Jukolasta. “Lappee-Jukola on hyvin järjestetty tapahtuma, vaikkakin sää oli vähän harmi. Kaiken kaikkiaan hyvät festarit.”

Teksti: Henriikka Toivola

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat