Live-tulokset:

Jukolan juhlassa oli tunnelmaa

Lauantai-iltaisen Jukolan juhlan aloitti Lappeenrannan teknillisen yliopiston mieskuoro Teekkarilaulajat Leevi Madetojan kappaleella Kaunehin maa. Kuoron jälkeen vuorossa oli Lappee-Jukolan suojelijan, Etelä-Karjalan maakuntajohtaja Matti Viialaisen tervehdys. Puheessaan Viialainen korosti Lappeenrannan, ja koko Etelä-Karjalan, urheilullisuutta ja yhtenäisyyttä.

Kansalle kansanmusiikkia ja -tanssia

Viialaisen jälkeen lavalle pääsi nuorisoseura Rajan Nuorten Kimurantti-kansantanssiryhmä, jossa esiintyi viisitoista 16-21-vuotiasta nuorta, tytöt Karjalan fereseissään ja pojat puvuissaan. Kansantanssin lisäksi päästiin nauttimaan lappeenrantalaisen kansanmusiikkiyhtye Kipinän kappaleista.

Venlojen viestin palkintojenjako

Voittajajoukkue mitalit kaulassa ja kimput kädessä

Voittajajoukkue mitalit kaulassa ja kimput kädessä

Musiikki- ja tanssiesityksiä seurasi Venlojen viestin palkintojenjako, jossa palkittiin 20 parhaiten menestynyttä joukkuetta. Palkinnot jakoivat Timo Peltola, Heikki Järvenpää, Matti Viialainen sekä Kaukametsäläisten puheenjohtaja Juhani Sihvonen, joka myös lahjoitti Jukolan sanoman viime vuoden Jukolan voittajajoukkueelle, Kristiansand OK:lle.

Venlan lautanen päätyi Norjaan

Kolmen joukkoon sijoittuneet joukkueet vastaanottivat mitalien ja kukkakimppujen lisäksi aktiivisuusrannekkeet. Esko Junttila ja Matti J. Koski lahjoittivat voittajajoukkueelle, norjalaiselle Halden SK:lle, myös Helsingin Sanomien kiertopalkinnon, Venlan lautasen. Vuodesta 2010 Venlojen viestin voittajilla kiertänyt lautanen sai lopulliseksi osoitteekseen Norjan, sillä se jaettiin tänä vuonna viimeistä kertaa.

Lisäksi Venlojen viestin toista sijaa juhlineen Tampereen Pyrinnön valmentajat Janne Märkälä ja Annika Viilo palkittiin parhaiten sijoittuneen suomalaisjoukkueen valmentajina.

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat