Live-tulokset:

Nicon ja Rikun biisi ”Kartalla” tsemppaa suunnistajia – katso video

Salolaiset Nico ja Riku Kerkola ovat nuoresta iästään huolimatta kokeneita suunnistajia. Lappee-Jukolaan he osallistuvat Suomusjärven Sisun ykkösjoukkueessa. Nico,19, ja Riku, 21, ovat olleet mukana Jukolan viestissä jo 15-vuotiaasta saakka. Suunnistusta he ovat harrastaneet perheensä kanssa koko ikänsä.Veljekset Nico ja Riku tekivät suunnistuaiheisen rap-kappaleen, johon musiikkivideon on kuvannut kolmas veli Teemu, 15.

Katso Kartalla-video!

https://www.youtube.com/watch?v=Stk2yROoRm8

”Teimme jääkiekon MM-kisoja varten kannustusbiisin Poika kotiin, ja halusimme tehdä vastaavanlaisen kappaleen suunnistuskilpailuun. Nuorin veljemme Teemu on kuvannut kappaleen musiikkivideon”, Riku kertoo kappaleen synnystä.

Kappaleen ydin on kannustaa suunnistajia parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

”Kappale on tehty nimenomaan kaikille suunnistajille tsemppibiisiksi, aina pitää jaksaa ja periksi ei anneta,” Riku toteaa.

Lähitulevaisuudessa veljeksiltä on tulossa lisää musiikkia, mahdollisesti jo kuluvan kesän aikana. Tyylilaji voi vaihdella, sillä pojat kertovat olevansa varsin monipuolisia muusikoita.

”Konemusiikki on tällä hetkellä lähellä sydäntä, tämän kappaleen kohdalla rap-henkisyys tuntui sopivan parhaiten tunnelmaan”, pojat summaavat kappaleen eri vivahteita.

Pojat toivovat kappaleensa soivan viikonloppuna myös Lappee-Jukolassa, muuten viikonloppuna keskitytään urheilusuoritukseen.

”Lappee-Jukolalta odotamme erityisesti suotuisaa maastoa ja hyviä ratoja, sekä onnistunutta suoritusta,” pojat kertovat.

Teksti: Marjo Pajari

Juttua muokattu klo 23:00. Suunnistushenkisiä kappaleita löytyy myös esimerkiksi yhtyeeltä Sininen Ylivoima.

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat