Live-tulokset:

Toimintaohjeita Jukolaviikonloppuun

Yhteisten ohjeiden noudattaminen on edellytys turvalliselle Jukolalle.

Yhteisten ohjeiden noudattaminen on edellytys turvalliselle Jukolalle.

Mihin aikaan ravintola avautuu? Vieläkö ehdin Jukola-saunaan? Mistä löytyvät lähimmät pankkiautomaatit? Tutustu juuri julkaistuihin Näin toimitaan Lappee-Jukolassa -ohjeisiin huolellisesti ja varmista Jukola-viikonloppusi sujuvuus!

Lähes 50 000 Jukola-vierailijan saapuminen Raippoon vaatii jokaiselta Jukola-vieraalta joustavuutta. Suurtapahtuman järjestäminen maasto-olosuhteissa on järjestäjälle suuri haaste ja yhteisten ohjeiden noudattaminen on ehdoton edellytys kaikkien paikallaolijoiden turvallisuuden ja viihtyisyyden takaamiseksi. Varaathan riittävästi aikaa kilpailupaikalle saapumiseen, sillä kilpailukeskukseen on parkkipaikoilta n. 3 km kävelymatka. Tutustu saapuminen -sivun ohjeisiin ja huomioi erityisesti itäpuolen teltta-alueille varatun pysäköintialueen erillisohjeet.

Kilpailukeskus sijaitsee idyllisellä peltoaukealla luonnon helmassa. Päästyäsi kilpailukeskukseen kaikki toiminnot ja palvelut ovat tiiviisti ympärilläsi. Monet palveluista ovat avoinna ympäri vuorokauden kilpailuviikonloppuna. Eihän Jukolaan nukkumaan tulla!

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat