Live-tulokset:

Jukolan tekijöitä on jo yli 1600 – vielä mahtuu mukaan!

Lappee-Jukolan toimitsijatehtäviin ilmoittautuminen on ollut ennätysvilkasta. Toimitsijarekisteriin on sunnuntai-iltaan 22.5. mennessä ilmoittautunut jo huimat 1633 vapaaehtoista Jukolan tekijää! Osaan valiokunnista tarvittava henkilöstö on jo kasassa, mutta muutamiin tehtäviin kaivataan vielä innokkaita tekijöitä.

Kilpailuvaliokunnan toimitsijat valmistelevat mm. viestien lähdöt.

Kilpailuvaliokunnan toimitsijat valmistelevat mm. viestien lähdöt.

Suurin tarve on tällä hetkellä kilpailuvaliokunnassa, jonka toimitsijat huolehtivat viestien lähtöjen, vaihtojen ja maalin järjestelyistä. Tehtäviin ei tarvita erityisosaamista. Valiokunnassa pääset mukaan tapahtumien ytimeen vaihtoalueelle! Lue lisää kilpailuvaliokunnan tehtävistä syyskuun toimitsijatiedotteesta.

Ravintolatoimintoihin tarvitaan vielä lisää toimitsijoita huolehtimaan siitä, että ruokaa saadaan kaikkien lautasille. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Ravintolavaliokunnan tehtäviä on esitelty tarkemmin lokakuun toimitsijatiedotteessa.

IT-valiokuntaan tarvitaan toimitsijoita huolehtimaan tulospalvelusta, Emit-kijautumisesta ja muista IT-asioista. Osaan tehtävistä ei vaadita syvällistä IT-osaamista ja tietokoneen peruskäyttötaito riittää. Lue lisää marraskuun toimitsijatiedotteesta.

Liikenne- ja turvallisuusvaliokuntaan tarvitaan vielä liikenteenohjaajia sekä muuta henkilöstöä turvaamaan Jukola-vieraiden turvallisuus. Katso lisää lokakuun toimitsijatiedotteessa.

Lisäksi talous- ja markkinointivaliokuntaan tarvitaan toimitsijoita ruokalippujen myyntiin.

Kaikkiin tehtäviin järjestetään perehdytys. Toimitsijana saat kaikille toimitsijoille tarjottavan vaatetuksen, mahdollisuuden ostaa ainutlaatuinen Lappee-Jukola kisa-asu, ruokailut työvuorosi aikana sekä muita mukavia etuja.

Kaikkiin tehtäviin ilmoittautuminen hoituu Lyyti-palvelun kautta. Tervetuloa mukaan yli 1600 Jukolan tekijän joukkoon!

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat