Kansallinen suunnistuskilpailu Nuorten Jukola 2018 -maastossa sunnuntaina 19.8.

Heti Nuorten Jukolan jälkeisenä päivänä sunnuntaina järjestetään kansallinen suunnistuskilpailu samassa maastossa, missä Nuorten Jukolakin juostaan. Luvassa on siis runsaasti kulku-uria ja pääosin hyvä näkyväisyys korkeuseroja, avokalliolämpäreitä ja jyrkänteitä unohtamatta. Matkana on keskimatka ja sarjoja löytyy 10-vuotiaista aina 80 – vuotiaisiin saakka. Huomioitavan arvoista on, että H/D10 – sarjoissa on luvassa liiton hyväksymänä todella helppo tavallinen suunnistusrata ilman siimaria. Kilpailukeskuksena toimii Kusiaismäen hiihtokeskus, josta löytyvät niin paikoitus, pesu, kahvila kuin ruokalakin lähietäisyydeltä. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Irma -palvelun kautta. Tarjolla on myös kuntosuunnistusmahdollisuus, johon ilmoittautuminen paikan päällä. Tervetuloa jatkamaan viikonloppua Kusiaismäen maisemissa!

 

Lisätietoja löytyy kisasivuilta:

https://www.pullistus.fi/suunnistus/kilpailut/kusiaismaen-keskimatka-19-8-2018/