Osuusisäntäesittely osa 4: POKE

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

POKE tarjoaa ammatillista tutkintokoulutusta ja täydennyskoulutusta. Ohjaamme opintoja henkilökohtaisesti ja uskomme tekemällä oppimiseen. Otamme huomioon opiskelijan tarpeet ja suunnittelemme koulutuksia myös yrityksille. Meiltä valmistuu kysyttyjä osaajia alueen työelämään.

Toiminnassamme painottuu seudullisuus: “Ammattitaidolla hyvinvointia seudun parhaaksi.” Toimintaa ohjaavat arvoina yhdessä tekeminen, vastuullisuus sekä uudistuminen ja kehittyminen.

Ammatillisten tutkintokoulutusten lisäksi POKE tarjoaa palveluita työelämään ja yrityksille.

Tehtävämme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Asiakkaitamme ovat niin pienet, keskisuuret kuin suuretkin yritykset ja organisaatiot. Yrittäjille tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen on investointi, joka tähtää tulevaisuuteen ja yrityksen menestymiseen.

Palvelumme kattaa osaamiskartoituksista koulutus- tai kehittämissuunnitelman kautta koulutusten toteuttamiseen. Hyödynnä asiantuntemustamme myös eri rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa koulutuksen toteuttamisen tueksi tai osallistu kehittämiseen hanketyön kautta.

Saarijärvellä POKE toimii Tarvaalassa Biotalouskampuksella, jossa sijaitsee POKEn opetusmaatila maatalous- ja metsäympäristöineen.