Vuoden 2018 FinnSpring suunnistetaan Espoon Korpilammella 21.–22.4.

Kevään kisaviikonlopun järjestävät yhteistyössä Espoon Akilles ja Leppävaaran Sisu. FinnSpring-suunnistus on perinteen mukaan kaksipäiväinen tapahtuma, jossa lauantaina käydään henkilökohtainen pitkän matkan suunnistus ja sunnuntaina viestit.

Kisamaasto on hyvin monimuotoinen tarjoten sopivasti haasteita kaiken ikäisille ja tasoisille suunnistajille. Lapsille löytyy turvallisia kulku-uria ja kiintopisteitä. Huipuille on tarjolla kovapohjaista avokalliota sekä hitaampaa korpimaastoa. Korkeuserot ovat maksimissaan 30–40 metriä.

Maastoalue uusintakartoitetaan koko alueen kattavasti. Henkilökohtaisen kisan pääratamestarina toimii Erkki Jokela (LeSi), viestin ratamestaroinnin hoitaa Aimo Ruohoniemi (EsAk) ja lasten radoista vastaa Matti Vaaja (EsAk).

Kisan kilpailukeskuksena toimii vesipuisto Serena, joka luo erinomaiset puitteet tapahtumalle. Suunnistuksen kevään huippuviikonlopulle kannattaakin suunnata koko perheen voimin sekä suunnistamaan että nauttimaan vesipuiston antimista. Ravintolapalvelut järjestyvät Serenan vesipuiston toimesta. Hotelli Korpilampi tarjoaa suunnistajille ja perheille mahdollisuuden yöpymiseen kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Majoitusta kannattaa varata jo nyt Hotelli Korpilammelta. Hotelliin on varattu majoituskiintiö koodilla FINNSPRING. Kilpailijat varaavat huoneensa 15.2.2018 mennessä, jonka jälkeen huoneet vapautetaan hotellin omaan myyntiin päivän hinnalla. Varaukset koodilla FINNSPRING suoraan hotellista p. 09 613 8411 tai myynti@korpilampi.fi. Majoitusta on tarjolla myös Serenassa p. 09 887 0550 tai info.serena@puuhagroup.com.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Kilpailunjohtaja Teija Sahlström p. 050 442 1286, teija.sahlstrom@espoonakilles.fi