Reissu Ruoti ja Lahti-Hollola Jukola yhteistyöhön

Lahtelainen kuljetusyhtiö Reissu Ruoti on Lahti-Hollola Jukolan pääkuljetuskumppani. Reissu Ruoti toteuttaa kilpailun yleisö- ja tilauskuljetukset.

Lahden Matkakeskuksen ja Jukolan kilpailukeskuksen välille järjestetään maksullinen bussikuljetus. Tarkempi reitti pysäkkeineen julkaistaan kevään aikana Jukolan nettisivuilla ja some-kanavissa. Palvelureitti on matkustajien käytettävissä kisaviikonloppuna 16.-17.6.2018. Ennakkoliput tulevat myyntiin mobiilisti myös kevään aikana.

Perinteikäs ja paikallinen lahtelainen perheyhtiö Reissu Ruoti on hoitanut paikallisliikenne- ja tilausliikennepalveluita luotettavasti, turvallisesti ja laadukkaasti jo vuodesta 1957.

Tilausliikennepalvelut suunnistajille

Etsitkö joukkueellesi tai kannattajaporukallesi kuljetuksia majoituspaikkaasi, kisapaikalle ja sieltä takaisin kotiin? Reissu Ruoti tarjoaa sinulle laadukkaat tilauskuljetukset 16-68-paikkaisilla moderneilla turistibusseillaan tarvitsemaltasi paikkakunnalta, pyydä vain meiltä tarjous! Kätevimmin olet meihin yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@reissuruoti.fi tai p. 029 170 0120.

Ennakkotilaajan etu! Jukola-kuljetukset 16.5.2018 mennessä vahvistaneille asiakkaille tarjoamme -5 % hintaedun toteutuneen kuljetuksen loppusummasta, toimi siis pian!