Majoitus

Kenttämajoitus ja tuulisuojapaikat

Kuvaa klikkaamalla näet suurennoksen kartasta.

Kilpailukeskuksen pohjoispuolella on pysäköintipaikkoja rajoitetusti. Seurabussien purku- ja lastausalueet ovat majoitusalueiden välittömässä läheisyydessä (merkitty karttaan).

1. Telttapaikat

Telttapaikat kartalla.

Telttapaikat varataan ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 31.5.

Telttapaikat sijaitsevat kangasmetsässä ja niiden koko on 10 m x 10 m. Telttapaikkojen etäisyydet vaihtoalueen sisäänmenoportilta ovat 400–800 metriä. Ilmoittautumisjärjestelmässä varaaja pääsee valitsemaan sopivan paikan/paikat vasta, kun paikka/paikat on maksettu.

Telttamajoitusalueet näkyvät edellä olevassa kartassa. Telttapaikan tunnus muodostuu alueen kirjaintunnuksesta sen nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan, korttelin kirjaintunnuksesta ja telttapaikan numerosta, esim. MB02 (Männistö, kortteli B, telttapaikka 2).

2. Puolijoukkueteltat

Järjestäjät pystyttävät kilpailukeskuksen läheisyyteen 390 vuokrattavaa puolijoukkuetelttaa. Jokaiseen telttaan mahtuu 16 henkilöä, teltoissa ei ole lämmitystä. 200 telttaa on varattu ulkomaalaisten käyttöön. Suomalaisia seuroja/joukkueita, jotka haluavat puolijoukkueteltan pyydetään ottamaan yhteyttä Jukola-toimistoon majoitus.2018@jukola.com . Jos ulkomaalaisilta joukkueilta jää telttoja varaamatta, ne vapautetaan suomalaisten käyttöön toukokuussa 2018.

3. Tuulisuojapaikat

Seurat ja yhteisöt voivat varata vaihto- ja maalialueen läheltä paikan tuulisuojalle. Varaus tapahtuu kilpailukutsusta poiketen Jukola-toimiston kautta, osoitteesta majoitus.2018@jukola.com .

Tuulisuojapaikat sijaitsevat puustoisessa kangasmaastossa ja niiden koko on 6 m x 6 m. Joensuu-Jukolassa 50 parhaan joukkoon sijoittuneilla seuroilla on etuoikeus lähimpiin paikkoihin. Tämän paikan varmistaakseen kyseisten seurojen tulee varata paikka 1.2. mennessä. Niillä seuroilla, jotka ilmoittavat vähintään 8 joukkuetta (Jukola + Venla) on oikeus varata kaksi tuulisuojapaikkaa. Paikat jaetaan 9.5.2018 jälkeen ensisijaisesti varausjärjestyksessä. Tuulisuojissa majoittuminen on kielletty.

4. Riippumattomajoitus

Omilla riippumatoilla majoittuville on varattu majoitusalue, joka on puustoista kangasmetsää ja osin avointa aluetta. Majoituspaikka maksaa 5 euroa. Paikka varataan ja maksetaan kilpailuinfoon alueelle saavuttaessa.

5. Asuntoautot ja -vaunut

Asuntoautojen ja -vaunujen pysäköinti- ja majoitusalue sijaitsee Kukonkoivun teollisuusalueella n. 2,5 – 3,0 kilometrin päässä kilpailukeskuksesta. Paikat on varattava ja maksettava etukäteen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan varausjärjestyksessä. Tarkempi paikka osoitetaan saavuttaessa. Saavuttaessa on noudatettava järjestäjän opasteita.

6. Lattiamajoitus

Noin 2,8 km päässä kilpailukeskuksesta on tarjolla rajallinen määrä kouluilla olevaa lattiamajoitusta. Koulumajoitus varataan etukäteen majoitus.2018@jukola.com 9.5.2018 mennessä ja maksetaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

 

Muut kuin järjestäjien majoitukset:

Hotelli- ja mökkimajoitusta voi tiedustella Lahti Regionilta.

Muita hyviä majoitusvaihtoehtoja Lahti-Hollola Jukolaan löydät tältä sivulta. Lahden seudulle kannattaa saapua jo ennen Jukolaa tai jatkaa lomaa Jukolan jälkeen. Alueemme matkailusta löydät lisätietoa verkkosivuilta visitlahti.fi

MAJOITUSILMOITUKSEN JÄTTÄMINEN

Julkaisemme ilmoituksia yksityismajoituksesta Lahti-Hollola Jukolaan tällä sivulla. Veloitamme ilmoituksesta toimistokuluina 35 €, joka laskutetaan ilmoituksen jättäjältä, kun ilmoitus on julkaistu.

Ilmoita tiedot vuokrattavasta kohteesta: huone, asuinhuoneisto, oma- /rivitalo, mökki, asuntovaunu, kohteen koko, etäisyys kilpailukeskukseen (Hälvälän lentokenttä), mille ajalle on mahdollista vuokrata ja kohteen vuokra. Ilmoita myös, mitä hintaan sisältyy, esim. liinavaatteet, aamupala tai laita niille erillinen lisähinta. Muistathan laittaa myös yhteystietosi. Samaan hintaan sisältyy myös englanninkielisen, valmiiksi käännetyn ilmoituksen julkaisu.

Kisan järjestäjä ei vastaa vuokrauksesta vaan vuokraaja tekee sopimuksen vuokralaisen kanssa ja sopii yksityiskohdista.

Muistathan ilmoittaa tehdystä vuokrauksesta Jukola-toimistoon majoitus.2018@jukola.com , niin poistamme ilmoituksen.

Lisätiedot ja ilmoitukset

045 127 9770 (arkisin klo 9-15), majoitus.2018@jukola.com

YKSITYINEN MAJOITUS

Maatilamajoitus. Erinomainen paikka yöpyä harjoitusleirien aikana lähellä kilpailukeskusta ja harjoitusmaastoja. (makuuhuoneet/-sopit 15 hengelle, keittiö, sauna, takkahuone, pesukone). Hinta 300€/yö. Lisätietoja majoitus.2018@jukola.com tai 040 8271575

Kukonkoivun nuorisoseurantalo, tilava majoituspaikka isolle ryhmälle, lähellä kilpailukeskusta (3km), lattiamajoitus 40-50 hengelle, 2 keittiötä, pihalla tilaa autoille ja teltoille, vuokrattavana 15.-17.6.2018 hintaan 1800€, www.hollolannuorisoseura.fi/kukko-talo2 Ota yhteyttä tuula.tjader@jukola.com .

Vuokrattavana mökki Hollolassa Kutajoella, lähellä Hälvälää. Mökin lisäksi pihassa on aitta, mihin mahtuu 8 henkeä nukkumaan. Aitan lisämaksu on 400 €/vko, 150 €/vkl ja 80 €/vrk. Liinavaatteet 10 €/hlö, vuokraaja suorittaa loppusiivouksen. Yhteystiedot: Jaana Moilanen, 040 763 9092, https://www.nettimokki.com/hollola/8210

Vuokralle annetaan Jukolan viestin ajaksi (15.6. – 17.6.2018) hyvätasoinen, iso, ympäri vuoden käytössä oleva huvila. Huvila sijaitsee Pääjärven rannalla, Hämeenkoskella n. 0,5 h:n ajomatkan ja hyvän tien päässä Hälvälän lentokenttäalueelta. Talossa on kaikki mukavuudet (wc, suihku ja pesukone sisätiloissa) sekä täysin koneistettu keittiö, kolme erillistä huonetta, lisäksi isot yhteiset tilat sekä alakerrassa terassi ja yläkerrassa kattoparveke. Rantasauna aivan veden äärellä. Vuokraan sisältyvät vuodevaatteet (6:lle henkilölle), pyyhkeet (6:lle henkilölle) sekä lämmitetty rantasauna.
Erillisen sopimuksen mukaan mahdollisuus valmiiseen aamupalaan sekä muihinkin aterioihin. Hinta 400 €/vrk, lisäksi aamupalasta veloitetaan 10 €/hlö.
Tiedustelut Pirjo Hakala-Lahtinen gsm. 040 523 10 17

KAUPALLINEN MAJOITUS

Kiipula Guest House tarjoaa majoitusta 1-3 hengen huoneissa. Majoituspaikka sijaitsee Janakkalan kunnassa noin 60 kilometriä kilpailukeskuksesta.
Majoitushinnat 16.-17.8.2018: 1hh=55€, 2hh=75€, 3hh=85€. Hinta sisältää aamupalan sekä liinavaatteet. Saunan ja uima-altaan käyttö on mahdollista niiden aukiolojen mukaisesti. Majoituspaikassamme on jaettuja keittiöitä.
Lisäksi myymme luokkamajoitusta omalla patjalla. Patjapaikan hinta on 10€. Lisähinnalla mahdollisuus ostaa aamupala (alle 12-vuotiaat 3,10€, yli 12-vuotiaat 5,20€). Luokkamajoituksessa olevilla mahdollisuus käyttää saunaosaston peseytymistiloja.
Lisätietoja ja varaukset: 040 4563 060, kiipula.guesthouse@kiipula.fi