Lahden Urheilukeskuksessa avattu Jukola-toimisto

Lahti-Hollola Jukolan 2018 järjestäjät ovat avanneet Jukola-toimiston, joka sijaitsee Lahden Urheilukeskuksessa stadionin ja hyppyrimäkien kupeessa.

Samassa rakennuksessa ovat sekä Lahden kaupungin liikuntaviraston että useiden lahtelaisten urheiluseurojen toimistotilat. MM-hiihtojen päätyttyä päärakennuksesta vapautui sopivasti tiloja myös Jukolan viestin järjestäjille.

Jukola-toimistossa on samalla aloittanut tehtävänsä Lahti-Hollola Jukolan viestin markkinointikoordinaattori Markku Kotala. Hän on ollut jo usean vuoden ajan mukana Lahti-Hollolan Jukolan suunnittelussa.

Urheilumarkkinoinnin ammattilaisena Markku Kotala vastaa Jukola-toimistosta sekä jatkaa Lahti-Hollola Jukolan talous- ja markkinointivaliokunnan tehtävissä.

Jukola-toimistossa Kotala ottaa mielellään vastaan sekä Lahti-Hollola Jukolan viestin organisaatiossa olevaa väkeä että Jukolasta ja yleensäkin suunnistuksesta kiinnostuneita vierailijoita.

– Työni on varsin liikkuvaa, joten vierailusta on hyvä sopia etukäteen, jotta olen varmasti paikalla, Kotala vinkkaa.

Jukola-toimistossa säilytetään Jukolan viestin markkinointimateriaalia, jota kierrätetään jo tänä kesänä lukuisissa Lahti-Hollola Jukolan viestin esittelytilaisuuksissa. Muun muassa Joensuun Jukolassa on yhteinen esittelypiste Lahti Regionin kanssa.

Lisäksi toimistolta saa infoa Jukolan harjoituspaketeista ja -kartoista.

Lahti-Hollola Jukolan viestin toimisto:
Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8, huone 541, 15110 Lahti

Markku Kotala: markku.kotala(a)jukola.com, puh. 040-769 7072