Kaslinkin Vesi ruokajuomana vuoden 2018 Jukolan viestin ruokailussa

Kouvolalainen elintarvikealan perheyritys, pienestä kastiketehtaasta yhdeksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista vajaassa 20 vuodessa kasvanut Kaslink on tullut vauhdilla kasvipohjaisten tuotteiden markkinoille. Yhtiön tuoreimmat innovaatiot ovat mukana Jukolan ja Venlojen viestissä, ja Jukolan urheilijat ja katsojat pääsevät maistelemaan niitä tapahtuman aikana. Kaslink on myös osuusisäntänä Venlojen viestin kolmannella osuudella.

Kaslinkin innovatiivisuudesta ja lujasta ammattitaidosta kertoo muun muassa vuonna 2014 saatu valtakunnallinen yrittäjäpalkinto. Kasvuyrityksen uusin aluevaltaus on ympäristöystävälliseen Tetra Pakin kartonkipakkaukseen pakattu vesi, jonka ytimekkäästi kantaa brändinimeä Vesi. Tätä uutuutta on tarjolla ruokajuomana Jukolan ruokailun yhteydessä.

Kartonkipakkauksessa olevan veden hiilijalanjälki on yhden litran osalta 85g eli lähes puolet pienempi kuin muovisen PET-pullon 155g. Muovipulloa alhaisemman hiilijalanjäljen lisäksi kartonki on uusiutuva luonnonvara, helposti kierrätettävä ja logistisesti tehokas.

“Valitsimme kartonkipakkauksen ympäristöystävällisyyden lisäksi myös siksi, että haluamme tarjota maailman parasta vettä kuluttajille ilman, että auringonvalo ehtii vaikuttaa tuotteen laatuun. Näin kuluttajat kaikkialla maailmassa saavat juomasta vastaavanlaisen kokemuksen, kuin mistä suomalaiset pääsevät nauttimaan joka päivä”, sanoo Kaslinkin markkinointi- ja viestintäjohtaja Juha-Petteri Kukkonen.

“Ajatelkaa, mikä vaikutus sillä on Jukolan kaltaisen massatapahtuman hiilijalanjälkeen kun vaihdamme muovipullossa olevat vedet kartonkipakkauksiin?” miettii Kukkonen.

Kasvipohjaisten tuotteiden trendi jatkaa kasvamistaan niin Suomessa kuin maailmalla. Uuden tutkimuksen mukaan jo lähes kolme neljästä suomalaisesta on käyttänyt kasvipohjaisia tuotteita. Kokeilun- ja vaihtelunhalu ovat laajentaneet tuotteiden kysyntää, ja etenkin kaurapohjaiset tuotteet ovat nousseet vegaanien lisäksi koko kansan kiinnostuksen kohteeksi. Kaslink toi viime kesänä markkinoille Kaslink Aito -kauratuoteperheen, joka on saanut kuluttajilta erinomaisen vastaanoton.

Kaslink

Kouvolasta kotoisin oleva perheyhtiö Kaslink on yksi Suomen nopeimmin 2000-luvulla kasvanut yritys ja yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Kolmen Kukkosen veljeksen omistaman yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 60 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 170 henkilöä Kouvolassa ja Helsingissä. Yrityksen on vuonna 2001 perustanut nykyomistajien Tuomas, Juha-Petteri ja Matti Kukkosen isä Raino Kukkonen ja sen valmistamia elintarvikkeita myydään jo yli 15 maassa Euroopassa.

www.kaslink.fi

www.kaslinkaito.fi

www.vesiwater.fi