Etelä-Suomen Sanomat mukana Jukolassa

Lahti-Hollola Jukola kokoaa noin 20 000 suunnistajaa ja vähintään saman verran muuta väkeä. Siten viikonlopun aikana Hollolassa vierailee noin 40–50 000 elämysmatkailijaa. Kuinka pitkään he viihtyvät Päijät-Hämeessä, on kiinni meidän ja yhteistyökumppaneidemme palvelutarjonnasta. Asiaa kannattaa pohtia yhdessä, sillä Jukola tuo rahaa maakuntaan 5–7 miljoonaa euroa majoitus- ja muina palveluina. Taloudellinen vaikutus ja vireysruiske leviää laajalle. Lisäksi on hyvä muistaa, että näkyvyyden osalta 12 tuntia suoraa televisiolähetystä ei ole aivan jokapäiväistä.

Jotta suurtapahtuman hyödyt saadaan mitattua täysimääräisenä, tulee yritysten olla yhteistyöhakuisia ja tuoda osaamistaan esille ennakkoluulottomasti. Olemme avoimia uusille ideoille, joiden avulla pystymme kehittämään Jukolan palveluja ja lisäämään sen tarjoamia elämyksiä.

Esimerkkinä mainittakoon ESS:n kanssa tehtävä yhteistyö viestinnän alalla. Kesäkuussa tulemme jakamaan ESS:n mukana tuhdin paketin Jukola- ja suunnistustietoutta. Lehdestä otetaan 10 000 kappaleen lisäpainos Joensuu-Jukolassa jaettavaksi. Lehti on siten hyvä tapa pitää oma joukkue tietoisena Jukolan 2018 valmistelujen etenemisestä sekä loistava mahdollisuus yhteistyökumppaneillemme kertoa palveluistaan Jukolan vieraille. Melkoinen osa Jukolan kävijöistä aloittaa matkavalmistelunsa jo vuotta ennen tapahtumaa.

Linkki liitteen näköispainokseen.