Talkoolaisen käsikirja

Ajankohtaista

Talkooinfot keskiviikkona 17.5. ja seuraavan viikon keskiviikkona 24.5. klo 18 Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinteen kampuksen A-talossa isossa auditoriossa A105 (Tikkarinne 9, 80200 Joensuu). Koulutuksissa on sama sisältö, joten voit itse päättää, kumpana päivänä tulet mukaan. Tervetuloa! Talkooinfoista tulee materiaalit myös nettiin luettavaksi. Lisätietoja talkooviestissä.

Majoitus

Talkoolaisille majoitusta on rajoitetusti tarjolla Enon koulun luokkahuoneissa, koululla ei ole patjoja, peittoja eikä tyynyjä, joten omat tarvittavat mukaan. Lisäksi on mahdollisuus yöpyä omassa teltassa sille varatulle alueelle, paikkaa ei tarvitse varata etukäteen. Asuntoautoilijoille on varattu maksuttomia paikkoja Naurisojan pellolla (ei sähköä), maksullisia paikkoja löytyy myös Jukolan omalta varauskanavalta ja sekä yksityisiltä paikan tarjoajilta.

Kuljetukset

Maksuton bussikuljetus talkoolaisille reitillä Joensuu-Eno-Joensuu järjestetään perjantaista sunnuntaihin. Tarkemmat aikataulut päivitetään myöhemmin.

Uimaharjun taajamayhdistys kuljettaa Uimaharjun torilta lauantaina Enoon klo 09.00, Uimaharju-Eno-Uimaharju. Lisätietoja: uimaharju.fi

Henkilöautolla saapuville parkkialue sijaitsee n. 4 kilometrin päässä kilpailukeskuksesta, mutta talkoolaisille on järjestetty maksuton bussikuljetus myös parkkipaikoilta kilpailukeskukseen.

Muuta

Talkoolainen saa työvuoronsa aikana yhden ruoan ja kahvit. Talkooasuja (t-paita, lippis/huivi ja maksulliset takit ja housut) aletaan jakamaan toukokuussa, tarkat päivämäärät ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Talkoolaisten työvuoroista ilmotetaan talkoolaisille valiokuntien päälliköiden toimesta.

 

Talkooviestit voit lukea täältä.

Talkoolaisten Facebook -ryhmä

Ilmoittaudu talkoolaiseksi

 

Yhteystiedot

Meri Karppanen
Talkoovastaava
044 501 6511
talkoot.2017@jukola.com