Varaa aikaa bussilla ja henkilöautoilla saapumiseen – peltoparkki erinomaisessa kunnossa

Kuva: Juuso Metsälä.

Joensuu-Jukolan peltoparkki on erinomaisessa kunnossa ja koko kävelyreitti kisakeskukseen on hyväpohjaista tietä. Kilpailijoiden suositellaan saapuvan perjantaina tai ajoissa lauantaina. Suurin ruuhkahuippu on ennen Suomi 100 Venlojen juhlaviestiä. Varaa riittävästi aikaa saapumiseen.

Henkilöautojen pysäköintialueella on tavaranjättöpaikat eri majoitusalueille. Tavarat kuljetetaan kyseisen majoitusalueen läheisyydessä sijaitsevalle tavaranpurkupaikalle, josta osallistuja noutaa omat tavaransa. Vastaavasti sunnuntaina osallistuja voi jättää tavaransa majoitusalueen läheisyydessä olevalle paikalle kuljetettavaksi pysäköintialueelle. Tavarankuljetus järjestetään seuraavalla aikataululla: pe 16.6. klo 10-22, la 17.6. klo 8-20, su 18.6. klo 8-16. Tavarankuljetuksesta vastaa yhteistyössä järjestäjän kanssa Muuttofirma Oy.

Joensuu-Jukolan kisabussit on suunnitteltu ensisijaisesti katsojia varten, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan 40 000 ihmisen tapahtumat tunnelmasta. Varaudu ruuhkaan ennen Venlojen ja Jukolan viestin alkua, jolloin suurin osa katsojista saapuu kisakeskukseen. Taitettavat lastenrattaat ja käsimatkatavarat mahtuvat bussiin. Busseilla ei ole aikaa pitkään lastaukseen.

Ilmaisen kisabussin reitti on Joensuu Areena (Kenttämiehentie 1) -Lehmonramppi- Uuron pysäkki – Eno (Niskantie 44). Katso pysäkit ja saapumisohjeet Google Maps -kartasta.

Matalalattiabussi on käytössä vain lapsiperheiden, liikuntarajoitteisten ja kutsuvieraiden peltoparkista (P2). Lapsiperheiden ei tarvitse tehdä ennakkotoimenpiteitä. Parkkiin ohjataan samaa reittiä kaikkien henkilöautojen kanssa.

Lue saapumisohjeet Joensuu-Jukolaan.

https://www.youtube.com/watch?v=c-MStjEG48A