Joensuun korkeakoulujen ja Urheiluakatemian esittelypiste mukana Joensuu-Jukolassa

Kuva: Reetta Virtanen. Kuvassa vasemmalta Arja Makkonen, Joensuu-Jukolan kilpailunjohtaja ja Petri Raivo, Karelia-ammattikorkeakoulun rehtori.

Karelia-ammattikorkeakoululla, Itä-Suomen yliopistolla ja Joensuun Urheiluakatemialla on yhteinen piste Joensuu-Jukolassa. Pisteellä on mahdollisuus tavata urheilijoita, seurata ennakkohaastatteluita ja ottaa ystävien kanssa kuvia suosiota saaneessa FunBoxissa.

Joensuun-Jukolan ja korkeakoulujen yhteistyö näkyy monella tavalla. Joensuu-Jukola hyödyntää tuoreita ideoita ja osaamista talkoovastaava Meri Karppasen ja viestintäharjoittelija Reetta Virtasen avulla, jotka molemmat opiskelevat Karelia-ammattikorkeakoulussa.

Korkeakoulut ovat haastaneet henkilökunnan ja opiskelijat osallistumaan Joensuu-Jukolaan, mikä on hieno tapa luoda yhteisöllisyyttä, ja miksi ei ottaa sitä perinteeksi? Osa korkeakoulujen henkilökunnasta toimii vapaaehtoisina tapahtumaviikonloppuna. Joensuu-Jukolan tunnelmasta voi nauttia myös katsojana.

 

Itä-Suomen Yliopisto

Karelia-ammattikorkeakoulu

Urheiluakatemia