Mehiläinen mukana Jukolan viestin EA-tiimissä

Mehiläinen on mukana vuoden suurimmassa suunnistustapahtumassa Jukolan viestissä huippuammattilaisista koostuvalla ensiaputiimillä. Mehiläisen Pop up -lääkärikeskus toimii suunnistusviikonlopun ajan 17.-18.6. viestin maalialueella kenttäsairaalan tiloissa.

Mehiläisen ensiapupisteessä hoidetaan akuuttihoitoa vaativat tapaturmat kuten nyrjähdykset, revähdykset ja murtumat sekä haavat ja uupumukset. Ensiavun lisäksi on mahdollista saada apua myös jatkohoidon järjestämiseen sekä tietoa Mehiläisen palveluista omalla paikkakunnalla.

Jukolan viestin ensiavusta vastaavat Mehiläisen huippulääkäritiimi yhdessä Jukolan viestin vapaaehtoisten lääkäreiden ja hoitoalan ammattilaisten kanssa. Mehiläisen tiimissä toimivat mm. ortopedit Jari Salo, Tero Yli-Kyyny ja Kari Salo.

Mehiläisen liiketoimintajohtaja ja mm. viestisuunnistuksen maailmanmestari Johanna Asklöf kertoo Mehiläisen tuovan tapahtumaan huippuasiantuntemusta vammojen hoitoon sekä tarjoavan tietoa Mehiläisen valtakunnallisista palveluista.