Yli 500 talkoolaista ilmoittaunut – tule mukaan talkoolaiseksi ja Facebook-ryhmään

Kuva: Kimmo Hirvonen.

Talkoolaisille suunnatut talkooviestit kertovat muun muassa ajankohtaisista asioista sekä Joensuu-Jukolan järjestelyiden etenemisestä. Talkooviesti lähetetään jokaiselle Joensuu-Jukolan talkoorekisteriin ilmoittautuneelle talkoolaiselle aina kuun viimeisenä lauantaina, keväällä h-hetken lähestyessä useamminkin. Talkooviestejä lähettää Joensuu-Jukolan talkoovastaava Meri Karppanen. Talkooviestit löytyvät nettisivuilta otsikon ”talkoolaiset” alta. Lue 25.2. julkaistu talkooviesti.

Joensuu-Jukolan talkoolaisia varten on perustettu Facebookiin uusi ryhmä, joka löytyy nimellä ”Joensuu-Jukola 2017 talkoolaiset”. Ryhmä on tarkoitettu kaikille rekisteriin ilmoittautuneille talkoolaisille. Jos käytät Facebookia, niin liity ihmeessä ryhmään mukaan!