Ilmoittaudu talkoolaiseksi 15.2.-21.2. ja voita lippuja Kontiolahdelle

Kuva: Jussi Nahkuri.

Ilmoittaudu Joensuu-Jukolan talkoolaiseksi aikavälillä 15.2.-21.2. ja voit voittaa lippuja ampumahiihdon maailmancupin kilpailuihin 6.-12.3. tai maastohiihdon SM-kilpailuihin 31.3.-2.4.2017. Ampumahiihtoon on tarjolla 4 lippua ja maastohiihtoon 8 lippua. Liput arvotaan kuudelle onnekkaalle talkoolaiselle, jotka voittavat liput itselleen ja valitsemalleen henkilölle.

Jukolan viestin järjestelyistä 95 prosenttia tehdään vapaaehtoisten talkootyönä. Joensuu-Jukolan 2017 onnistuneet järjestelyt tarvitsevat noin 1500 henkilön intohimoista talkooapua eri alojen osaajilta! Löydä mieluinen talkootehtävä lukemalla valiokuntien esittelyt ja ilmoittaudu Joensuu-Jukolan talkoolaiseksi!

https://www.youtube.com/watch?v=FejS4vlszN8&t