Noname Joensuu-Jukolan yhteistyökumppaniksi

Kuva: Mikko Eskola. Suomi 100 Venlojen juhlaviestin suomalaissuosikki Tampereen Pyrintö kilpailee Nonamen suunnistusvaatteissa.

Osana yhteistyötä Joensuu-Jukolan 1500 vapaaehtoista talkootyöntekijää nähdään Nonamen asuissa.

Nomade Collection Oy Ab eli tuotemerkkinä Noname on teknisten urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut suomalainen yritys. Yhteistyösopimuksen osana Joensuu-Jukolan talkootyöntekijät nähdään Nonamen asuissa.

– Yhteistyösopimus ja Jukolan vahva tunnettuus antaa mahdollisuuden kehittää asioita ja synergiaa molemmille osapuolille. Noname on vahva suunnistusasujen toimittaja maailmassa ja Jukolan viesti on osa markkinointistrategiaa eri elementein. Joensuu-Jukola näkyy myös katukuvassa Pohjois-Karjalassa ja siksi antaa nostetta myös alueellisesti, kertoo Nonamen Key Account Manager Kari Arponen.

Urheiluvaatteet ovat tulleet jäädäkseen kaupunkien katukuvaan ja jopa toimistopukeutumiseen.

– Urheiluvaatteiden kehitys on ollut viime vuosina vahvaa. Markkinoilla on yhä enemmän mahdollisuuksia ja urheiluvaatekentän kolme K:ta voisivat olla tällä hetkellä keveys, kompressio ja katu-uskottavuus. Nonamen kannalta on hienoa, että yksilöllisiä asuja pitävien kuntoilijoiden määrä on ollut kasvussa ja palvelulla ja piensarjatuotannolla on edelleen oma vahva paikkansa isojen kauppaketjujen rinnalla, iloitsee Arponen.

Nonamen urheiluvaatteita saa myös esimerkiksi maastohiihtoon, pyöräilyyn ja juoksuun. Viime hetken vinkki joululahjaksi on lahjakortti Nonamen verkkokauppaan!