Live-tulokset:

Toimitsijatiedote 12 (22.5.2016)

27 päivää Lappee-Jukolaan – onpa H-hetki jo lähellä!

Tervetuloa mukaan kaikki uudet toimitsijat! Hienoa että olet mukana. Tehdään yhteisvoimin Lappee-Jukola, josta jää mitä parhain muisto niin kilpailijoille, vieraille kuin myös meille toimitsijoille. Kilpailukeskus rakentuu huikeaa vauhtia Raippoon. Kiitos kaikille teille, jotka jo olette olleet mukana talkoissa. Olette tehneet hienoa työtä!

lauteet

Rakennustyöt etenevät! Päättyneellä viikolla rakennettiin mm. kuuluisan Jukola-saunan lauteita.

Vielä on kuitenkin paljon tekemistä ennen H-hetkeä ja toivon että intoa löytyy kaikilla tulla mukaan talkoisiin. Toivon myös kärsivällisyyttä, kun talkooviestejä pukkaa tuon tuosta sähköpostiin. Kyllä viestittely hiljenee kuukauden päästä kun Lappee-Jukola ja sen mahtava tunnelma on koettu.

Valiokunnat ovat pitäneet omia infotilaisuuksiaan. Myös työvuorolistoja on jo osalla valiokunnista tehty ja toimitsijat ovat pääseet varaamaan itselleen sopivia työvuoroja.

 

Haluatko tehdä työvuoron oman valiokuntasi lisäksi vielä toisessakin valiokunnassa?

 

Työvuoroja on joissakin valiokunnissa/tiimeissä otettu niin innokkaasti, että tarjolla olevat työvuorot ovat loppuneet kesken. Tämänpä takia, kun olet valinnut oman valiokuntasi osalta työvuorot, voit halutessasi tehdä työvuoroja myös toisessa valiokunnassa.

Jos haluat tehdä työvuoron oman valiokuntasi työvuoron lisäksi toisessa, kerro valiokuntatoiveesi sähköpostiisi tulleen toimitsijatiedotteen linkin kautta.

 

Vinkkaa kaverille – Toimitsijoita tarvitaan vielä

 

Meitä on jo toimitsijarekisterissä lähes 1 650 siitä tarvittavasta 1 800 toimitsijamäärästä. Vielä tarvitaan toimitsijoita seuraavissa valiokunnissa:

Kilpailu: Lähtö-, vaihto-, maalialueella pääsee todella lähelle suunnistajia. Tehtävistä mainittakoon mm. kilpailijoiden kilpailuasun tarkastus, emit-nollauksen valvonta, karttojen jakaminen ym., suunnistajien opastaminen vaihtoon/maaliin, karttojen kerääminen, karttojen arkistointi, ym. ym. Tämä homma sopii kelle vain, ei tarvi olla suunnistuskokemusta

Ravintola: Kisaravintola, kisakahvila + jäätelön myynti, vip + mediateltat, toimitsijaravintola, grillit, mallasrasti, kenttäkeittiö, varastointi, huolto.

Liikenne ja turvallisuus: Liikennepuolella ajoneuvojen ohjaamista pysäköintipaikkaan, kulkuvartiointia, jalankulkuliikenteen turvaamista

IT: Emit-teltassa tarvitaan vielä apukäsiä. Tehtävää voisi avata näin – ollaan tietokoneella ja käytetään hiirtä, kun kilpailijan nimi tulee ruudulle kysytään oletko MM ja sit OK, siinä se

Talous- ja markkinointi: Kassatyöntekijöitä tarvitaan kisaravintolaan ruokalippujen myyntiin
Kaikkiin tehtäviin opastetaan!

Muista ilmoittaa jos yhteystiedot muuttuu tai tulee este osallistua talkoisiin

Mikäli yhteystietosi (s.posti tai puh.) muuttuvat, tai jos olet valinnut työvuorolistalta vuoron ja sinulle tulee este, ilmoitathan siitä joko oman valiokuntasi vetäjälle tai talkoot.2016@jukola.com.

 

Tässä nämä ja viikolla lisää

Irmeli Lallo
Henkilöstöpäällikkö
talkoot.2016@jukola.com

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat