Live-tulokset:

Toimitsijatiedote 1 (15.8.2015)

Toimitsijat Lappee-Jukolan tekijöinä!

 

Hienoa että olet mukana jättämässä oman kädenjälkesi Lappee-Jukolan tekijänä. Tehdään yhdessä Lappee-Jukolasta huippuhyvä tapahtuma!

Toimitsijaksi on ilmoittautunut jo 380 henkilöä, joka on tässä vaiheessa tosi hyvä määrä kun tapahtumaan on vielä aikaa 10 kuukautta. Toimitsijoita tarvitaan kaikkiaan noin 1 800, joten siihen on vielä matkaa. Jukolan viesti rakentuu talkoovoimin.

Laita viidakkorumpu soimaan! Houkuttele ystäväsi, sukulaisesi, työ- ja harrastuskaverisi mukaan toimitsijoiksi. Yhdessä tekeminen on antoisaa ja hauskaa!

 

Toimitsijatiedotteet

 

Lappee-Jukolan toimitsijatiedotteita tulee tästä lähin kerran kuukaudessa sähköpostilla ja ensi keväänä ennen Jukolaa useamminkin. Tiedotteissa kerromme järjestelyjen etenemisestä, koulutuksesta, valiokuntien tehtävistä jne. Löydät nämä tiedotteet myös netistä www.jukola.com/2016/toimitsijat/toimitsijatiedotteet

Tiedotteet lähetetään netissä Lyyti-järjestelmän kautta. Joillakin tämä saattaa aiheuttaa sen, että sähköpostijärjestelmä arvelee viestin olevan roskapostia. Tarkista sen takia välillä roskapostit.

 

Säilytä ilmoittautumisvahvistus

 

Ilmoittauduttuasi toimitsijaksi sait sähköpostiisi vahvistuksen. Säilytä vahvistusviesti. Siinä on linkki, jota kautta pääset tarvittaessa muokkaamaan ilmoittautumislomakkeella olevia tietojasi, esim. täydentämään tehtävätoivettasi ”lisätietoja” kohdassa, mikäli et ole vielä sopinut tarkemmasta tehtävästä oman valiokuntasi vetäjän kanssa.

 

Valiokunnat esittelyssä

 

Esittelemme tässä ja tulevissa tiedotteissa Lappee-Jukolan valiokuntia, millaisia tehtäviä kussakin valiokunnassa on. Näin saat paremmin kuvan tapahtumasta ja eri toimitsijatehtävistä ja löydät sen sinua kiinnostavan tehtävän. Nyt esittelyvuorossa on

 

Areenatuotantovaliokunta

Areenatuotanto vastaa kilpailun ääni- ja kuvamaailman toteuttamisesta. Areenatuotannon vastuualueeseen kuuluu TV-tuotannon tukemisen ohella myös kilpailijoiden GPS-seurantalaitteiden jako, kilpailun radioinnin tukeminen ja yhteistyö Yle:n kanssa, kilpailukeskuksen suurilla näytöillä esitettävä materiaali, sekä kenttäkuulutus. Areenatuotanto tekee yhteistyötä useiden valiokuntien kanssa. Areenatuotantopäällikkönä toimii Jouni Penttilä apunaan tiimien vetäjät.

 

areenatuotanto

Jouni Penttilä (keskellä kansion kanssa) esitteli areenatuotannon suunnitelmia kuva- ja äänituotannon tekijöille elokuussa.

Areenatuotannon tehtäviin tarvittavat toimitsijat:
  • Musiikki DJ (1-2 hlöä)
    Suunnittelee ja valitsee kenttäkuulutuksen kautta soitettavan musiikin. Suunnittelu tapahtuu yhdessä kuuluttajatiimin kanssa. Toimii kisan aikana kuuluttamossa.
  • Puomiavustaja (2 hlöä)
    Avustaa Ylen toimittajia vaihtoalueen haastattelupuomilla. Tehtäviin kuuluu haastateltavien nouto, tilanteen mukainen muu avustamistoiminta.
  • Radio-opas maasto (2 hlöä)
    Opastaa Ylen toimittajia maastossa, opastaa toimittajien autot oikeille parkkialueille, auttaa joukkueiden tunnistamisessa, toimii radiorastin varoittajana, auttaa toimittajia varusteiden kannossa, opastaa radiotoimittajat radiorasteille.
  • Avustaja internet-lähetys (2hlöä)
    Avustaa kansainvälisen internetlähetyksen selostajaa ja asiantuntijaa käytännön toimissa, noutaa haastateltavia.
  • Varoittaja (useita hlöitä)
    Ilmoittaa huippujoukkueiden lähestymisestä tv-rastille radiopuhelimella, suora yhteys TV-tuotantoautoon. Toimintapaikka maastossa varoitusrastilla.
  • Rastimanageri (useita hlöitä)
    Vastaa TV-rastin toiminnasta, avustaa kameramiestä mm. kuvauspaikan vaihdossa, varmistaa tekniikan (erityisesti sähkön syötön) toimivuuden. Kuvauspaikkojen ennakkovalmistelut, rakenteet, sähkökaapeleiden johdotus yhdessä rastimanageritiimin kanssa.
  • GPS-seuraaja (kuuluttamo, 2 hlöä)
    Toimii kuuluttamossa kuuluttajien tukena. Seuraa suunnistusjoukkueiden etenemistä tietokoneelta, tukee kuuluttajia GPS-seurannassa.
  • GPS-seuraaja (internet-lähetys, 2 hlöä)
    Toimii kansainvälisessä internet-lähetyksessä selostajien tukena. Seuraa suunnistusjoukkueiden etenemistä tietokoneelta, tukee kuuluttajia GPS-seurannassa.
  • Tiedonhakija (kuuluttamo, 2 hlöä)
    ​Hakee suunnistustietoa kuuluttajille internetistä, avustaa kuuluttajia.

Seuraava toimitsijatiedote ilmestyy syyskuussa. Silloin esittelyvuorossa ovat kilpailuvaliokunta sekä kenttä- ja huoltovaliokunta.

 

Lappee-Jukola näkyy eri tapahtumissa Lappeenrannassa

 

Lappee-Jukolalla on oma esittelypiste la 22.8. Iso-Kristiinan tapahtumapäivässä sekä la-su 12.-13.9. Muikku- ja Pottu markkinoilla. Teemme Lappee-Jukolaa tunnetuksi ja rekrytoimme toimitsijoita.

 

Aurinkoisia loppukesän päiviä!

 

Irmeli Lallo

Henkilöstöpäällikkö

talkoot.2016@jukola.com

 

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat