Voimatel sähköistää kilpailukeskuksen

Voimatel Oy ja Kuopio-Jukola ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tehdään ja varmistetaan kesäkuussa järjestettävän maailman suurimman suunnistusviestin sähkönjakelu kilpailukeskuksessa. Voimatel rakentaa sähköverkon, jota varten se pystyttää alueelle noin 50 sähköpylvästä ja kaapeloi ne. Lisäksi Voimatel asentaa jakokeskukset ja valaisimet sekä turvaa tapahtuman aikaisen sähköntoimivuuden varavoimakoneilla ja päivystyshenkilöstöllään.

Voimatel_900

Sähköä tarvitaan mm. tulospalvelun ja median tietokoneille, isoille näyttötauluille, Jukola-torille, valaistukseen ja ennen kaikkea ruokahuoltoon. Yksistään ravintolalaitteet tarvitsevat 40 sähkölämmitteisen omakotitalon verran sähkötehoa. Ruokahuolto tarvitaan viikonlopuksi yli 40 000 ihmisen tarpeisiin.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän yhteistyösopimukseen, jolla taataan yksi todella tärkeä sektori tapahtuman onnistumiseksi, sanoo kilpailunjohtaja Jouko Kaihua.

– Yhteistyö Voimatelin kanssa on sujunut luotettavasti ja mutkattomasti, kuten myös sähköntoimittajan Savon Voima Verkko Oy:n ja kilpailualueen sähköverkkosuunnitelman tehneen Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa, Kaihua jatkaa,
– Kuopiossa ja Savossa osataan!

Voimatel työskentelee parhaillaan kilpailukeskuksessa.

Voimatel työskentelee parhaillaan kilpailukeskuksessa.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti