Talkoojuhlassa muisteltiin menneitä

Kuopio-Jukola 2014 tehtiin yli 1600 talkoolaisen voimin. Talkootunteja ei ole vielä tarkasti laskettu yhteen, mutta niitä on paljon! Ilman talkoita Jukolan järjestäminen nykymuotoisena suurtapahtumana ei olisi mitenkään mahdollista.

Iso osa talkooväestä saapui vielä perjantaina 22.8. perinteiseen talkoojuhlaankin. Kuopion Ilveskasinolla iltaa vietettiin Jukola-muistojen, iltapalan ja musiikin parissa.

– Talkoojuhla houkuttelikin mukaan runsaasti väkeä muistelemaan kesän huippuhetkiä – jopa siinä määrin, että ennakkoon ilmoittautuneiden lisäksi paikalle saapui odotettua enemmän osallistujia, talkoopäällikkö Taina Worster kertoi,
– Tämän vuoksi tarjoilukin pääsi välillä loppumaan.

Valokuvakavalkadi palautti Kuopio-Jukolan tutut maisemat mieleen ja nosti monelle jopa tunteet pintaan. Kaiken kaikkiaan oli hieno tavata kesällä tutuiksi tulleita toimitsijakollegoita ja pyörähdellä myös tanssilattialla, nyt jo rennommissa tunnelmissa.

talkoo_900

Monille toimitsijoille Kuopio-Jukola oli ensimmäinen Jukolan Viesti, jossa he ovat olleet mukana.

– Heiltä tulleissa kommenteissa on ollut häkellyttävän paljon samansuuntaista palautetta: tapahtuman tunnelma oli kerrassaan ainutlaatuinen ja mukana kannatti ehdottomasti olla, Taina Worster muisteli.

– Tämä kertoo siitä, että onnistuimme tehtävässämme luoda luvattu ”veikeä kokemus ja lumoava elämys” – ei vain viesteihin osallistuneille kilpailijoille tai katsojille vaan myös talkootyössä ahertaneille vapaaehtoisille. Me kaikki yhdessä teimme sen – komean Kuopio-Jukolan 2014.

Pääsihteeri Sari Jetsonen muistelemassa. Vieressä Vesa Saramäki odottaa vuoroaan.

Pääsihteeri Sari Jetsonen muistelemassa. Vieressä illan juontaja Vesa Saramäki.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti